To je to što me zanima!

Krpa Glasnoviću: Takvi nam trebaju za guranje mikforona!

Svaka ti čast generale. Znam di si bio '91., ali pitam se gdje si bio dosad. Takvi nam trebaju za guranje mikrofona, poručio je Bitorajac kroz lik Krpe u videu...
Vidi originalni članak

Na ispad zastupnika Željka Glasnovića, koji je novinaru RTL-a prijetio "guranjem mikrofona u stražnjicu", reagirao je i glumac Rene Bitorajac i to kroz lik Krpe iz filma "Metastaze".

- Svaka ti čast generale. Znam di si bio '91., ali pitam se gdje si bio dosad. Takvi nam trebaju za guranje mikrofona, poručio je Krpa u videu. 

Podsjetimo, kad je postala poznata nova većina, koja će podržati Gorana Jandrokovića za predsjednika Sabora, RTL-ov novinar Ivan Skorin upitao je zastuonika Željka Glasnovića kako je to biti na listi s SDSS-ovim Miloradom Pupovcem, na što mu je Glasnović između ostalog odgovorio neukusnom rečenicom "A kako bi vi da vam zabijem taj mikrofon u stražnjicu?

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Marko Josipović 09.05.2017.

    Ha ha ha koji je usro ovaj mali napuhani Rene a da mu prava momčina čvoku opali usro bi se

  • jure.jurić 08.05.2017.

    nemoj se Rene baš toliko blamirati, pa ne treba ti to

  • todor strasni 08.05.2017.

    Nije mi jasno zašto tvorac članka uzdiže intelekt i osnovnu pristojnost slavnog tvorca vrlo ljubezne izjave saborskog zastupnika koja glasi: "A kako bi vi da vam zabijem taj mikrofon u stražnjicu? Članak , naime, kuša kazati kako u tom zastupniku postoji atom pristojnosti barem u tituliranju reportera gdje mu navodno govori "vi". Kako smo mogli vidjeti na malim ekranima časni general nije odmakao dalje od svih onih viceva o zemljacima koji iskazuju pristojnost i intelekt pa je reporteru mrtvo hladno dreknuo "TI". Na to je netko u prolazu rekao - čulo se - "nisi s njim koze pasao" a onda je bilo "i tebi ću zabiti mikrofon u dup*

Komentiraj...
Vidi sve komentare