To je to što me zanima!

Krš i lom kraj Osijeka: 'Čuli smo škripanje guma, a onda udarac'

Policija je potvrdila da je prometna nesreće bila u četvrtak oko 19 sati u Josipovcu u prigradskom naselju u sastavu Grada Osijeka. Sudionici prometne dogovorili se na mjestu događaja
Vidi originalni članak

Crveni auto je obilazio vozilo ispred sebe koji je skretao u desno u ulicu pa nije ga nije vidio ispred sebe i eto frontalke. Čulo se škripanje guma i glasan udarac, rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografiju prometne nesreće u Josipovcu.

Policija je potvrdila da je prometna nesreće bila u četvrtak oko 19 sati u Bizovačkoj ulici u Josipovcu u prigradskom naselju u sastavu Grada Osijeka. 

- Sudionici prometne su obavijestili policiju te se na mjestu dogovorili i ispunili potrebnu dokumentaciju. Nasreću, nema ozlijeđenih - rekli su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NA ROBIJU 25.12.2020.

    škripanje guma, gume cvile, a škripi stari krevet, ormar itd

  • 24.12.2020.

    "Crveni auto je obilazio vozilo ispred sebe koji je skretao u desno u ulicu pa nije ga nije vidio ispred sebe i eto frontalke."....E sad, kad bi još autor ove mudrolije pojasnio što je pjesnik htio reći ovom rečenicom možda bi i mi neuki shvatilii što se ustvari dogodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare