To je to što me zanima!

VIDEO Lom u Dubravi: Vozač razbio nekoliko parkiranih auta, napravio kaos pa bježao policiji

Policija je u 4.30 sati u Dubravi jurila vozača koji je udario nekoliko automobila i pobjegao s mjesta događaja. Uzrok nesreće nije poznat, a materijalna šteta je velika...
Vidi originalni članak

Vozač je u subotu u 4.30 sati udario nekoliko parkiranih automobila u ulici Zelenički put u Dubravi. Nakon sudara je pobjegao s mjesta događaja te je u potjeru za njim krenula policija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Policija lovila vozača po Dubravi 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve se dogodilo ispred moje kuće. Pobrao je nekoliko auta, zaletio se u ogradu i pobjegao. Policija ga je lovila i kao što možete vidjeti ovako je završilo - ispričao nam je čitatelj ispred čije se kuće sve dogodilo. 

Uzrok nesreće zasada nije poznat, a materijalna šteta oštećenih vozila se utvrđuje.

- Dobili smo dojavu o slijetanju vozila oko 4.30. Jedno vozilo je udariolo 3 parkirana. Vozač se do dolaska policije udaljio s mjesta nesreće, utvrđuju se sve okolnosti - javlja policija.

Policijski očevid je još uvijek u tijeku. 

Uskoro više...

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 10.04.2022.

    Gadilo mi se Bandićevo proširivanje parkirnih zona, ali postao sam glavni pobornik naplate na cijelom gradskom područjuu svima koji parkiraju na ulici. Ne treba puno, 50 do 100 kuna mjesečno. Vrlo brzo bi se mnogi sjetili da im vozilo ipak stane u dvorište. Nisu baš svi izgradili kuće na cijeloj parceli.

  • krki mrki 09.04.2022.

    Gta 6

  • _Antonija_ 09.04.2022.

    Dubrava ??? Dajte molim Vas… Zelenicki put ? Pa dajte ukucajte na kartu pa vidite gdje se to točno nalazi ! Bitno da sva s*anja koja se dogode su u “Dubravi” pisete krivo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare