To je to što me zanima!

Krš i lom u Zagorju: Mladić se autom zaletio u terasu kafića

Iz policije su nam potvrdili da je nesreću skrivio 21-godišnjak, koji je vozio Seat Leon. Jutros oko 8.30 sati se zabio u terasu u Ulici Matije Gupca u Zaboku
Vidi originalni članak

Mladić je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u moju terasu. Na svu sreću, na terasi nije bilo nikoga - rekao nam je Hrvoje Frgec, vlasnik kafića ‘Krčma Polanović’ u Zaboku, kojem je terasa uništena u nesreći. 

Iz policije su nam potvrdili da je nesreću skrivio 21-godišnjak, koji je vozio Seat Leon. Jutros oko 8.30 sati se zabio u terasu u Ulici Matije Gupca. Kako je očevid u tijeku, još uvijek se ne zna uzrok nesreće. Nastala je samo materijalna šteta.

- To je plot ograda koja je posebno napravljena. Bila je dograđivana i pregrađivana. Nije baš ogromna šteta, ali veća sigurno je - objašnjava nam Frgec. Ovo im nije prva nesreća.

- Bilo je već takvih majstora prije - dodaje Frgec. Prije desetak godina, netko im se automobilom isto zabio, ali u drugi dio terase. 
Bez obzira na nesreću, nastavljaju s radom. 

- Normalno radimo, a kaj bumo sad. Ovo budemo očistili, sanirali. Imamo kafić i ostatak terase i radimo normalno - zaključio je Frgec.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • trinker 02.05.2017.

    Trebao je smrtno stradati

  • budalajlama 01.05.2017.

    Koliko se ja kužim u promet i građevinarstvo, ono uopće nije terasa, nego nogostup, pripadajući dio prometnice/kolnika namijenjen za promet pješaka, a ne za proširenje birtije i i slinjenje pijanaca. Srušiti to treba jaružalom. A onome tko je dao dozvolu birtijašu da to napravi dati radnu knjižicu na miščaflu.

  • budalajlama 01.05.2017.

    Cesta /ulica je prometnica za vozila i pješake, a ne ugostiteljski objekt. Mladiću svaka čast, napravio je veliki podhvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare