To je to što me zanima!

Krsnik: Bandićevim uhićenjem skreću pažnju sa Perkovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
USKOK-ovi istražitelji već su u CIOS-u i pretražuju tvrtku Petra Pripuza koji je također jučer uhićen. I njegov odvjetnik smatra da su iza slučaja skriveni motivi
Vidi originalni članak

Odvjetnik Milana Bandića smatra da je značajna koincidencija da se gradonačelnikovo uhićenje poklopilo s početkom suđenja Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču.

Krešimir Krsnik kazao je naime za HRT da je uhićenje pokušaj skretanja pažnje javnosti s 'jednog velikog i prevažnog suđenja koje se vodi u Njemačkoj'.

Kako javlja HRT USKOK-ovi istražitelji već su u CIOS-u i pretražuju tvrtku Petra Pripuza koji je također jučer uhićen. 

Mate Matić, Pripuzov odvjetnik, nije mogao reći za što terete Pripuza jer je ovaj dio postupka tajan, no kazao je da je uvjeren da iza njegova slučaja stoje neki skriveni motivi. Dodao je da Pripuz nema puno dodirnih točaka s onim za što terete Bandića. On smatra da su uhićenja predizborni udarac.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • user_382438 20.10.2014.

    Nameću se dva zaključka: 1. Hrvati nisu sposobni pratiti dva ili više događaja odjednom 2. Kriminalce na političkim funkcijama se ne smije uhićivati jer su uvijek neki izbori, sad su problem predsjednički, a da su ga uhitili iduće godine, bilo bi zbog parlamentarnih, pa onda lokalni. No, ono što bode u oči je da narod uporno "puši" takve spike i u tome pronalazi isprike za one koji su odavno trebali grijati tvrdi madrac u Remetincu. Povod je nebitan, neka se samo hapsi.

  • Glasna 20.10.2014.

    i sanaderu su smjestili...i merzelici...i polancecu....svima su smjestili....cekam da smjeste dariju kalmeti.....

  • drmm 20.10.2014.

    ...gospon krsnik,ajte se vi baviti neplačanjem računa za teve pretplatu...koje uvećavate svojim taksama,barem 1000 % od osnovnog duga...i to bu jednog dana palo,kao i vaš klijent...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare