To je to što me zanima!

Krstičević o F-16: "Naša djeca će jednog dana kupiti nove..."

Svaka vlada do naše je nalazila načina da to ne provede, a mi jesmo. Nismo ih kupili kako bismo nekome prijetili, već da bi Hrvatska bila sigurna, rekao je ministar obrane Krstičević
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević izjavio je kako su polovni vojni zrakoplovi F-16 Barak, koje je Hrvatska kupila od Izraela, korišteni onoliko koliko Hrvatskoj treba, a da će "naša djeca jednog dana kupiti nove kada se osigura infrastruktura kroz proračun". 

- Svaka vlada do naše je nalazila načina da to ne provede, a mi jesmo. Nismo ih kupili kako bismo nekome prijetili, već da bi Hrvatska bila sigurna. Nije isto dati tri milijarde kuna za korišteni F-16 ili osam milijardi kuna za novi Gripen ili 11 milijardi za novi F-16. Kupili smo korištene zrakoplove jer moramo voditi brigu i o poljoprivredi, školstvu, zdravstvu i lokalnoj zajednici - objasnio je Krstičević. 

 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • adika 12.11.2018.

    Pa što je ovome , on bi se samo naoružavao sa svime i svačime , a država u kur.u , propada , ljudi bježe i ne žele se vratiti, a ovaj s e ponaša kao najveća komunjara samo daj za vojsku , ostali kopati po kantama za smeće .

  • amun6 12.11.2018.

    tako to izgleda kad dječarci dobe novu igračku.

  • Mošsimislit 12.11.2018.

    Naša a i djeca naše djece još budu plaćala smeće koje si ti kupio

Komentiraj...
Vidi sve komentare