To je to što me zanima!

Izbori za novog predsjednika HDZ-a održat će se 17. travnja

Članovi Hrvatske demokratske zajednice 17. travnja bira predsjednika stranke po načelu "jedan čovjek, jedan glas". Svi kandidati moraju u roku od 13 dana skupiti 5000 potpisa
Vidi originalni članak

Tijekom jutra sastala su se najviša tijela HDZ-a. Najprije je održana sjednica Nacionalnog vijeća, zatim se sastalo Predsjedništvo stranke te je održana sjednica Središnjeg odbora. 

Članovi Hrvatske demokratske zajednice 17. travnja bira predsjednika stranke po načelu "jedan čovjek, jedan glas". Svi kandidati moraju u roku od 13 dana skupiti 5000 potpisa podrške. Ukoliko predsjednik ne bude izabran u prvom krugu, drugi krug će se održati osam dana kasnije.

Svi ostali dužnosnici birat će se 28. svibnja na Općem saboru HDZ-a.

Krstičević: Neću se kandidirati

Za predsjednika stranke Karamarko za sada nema protukandidata, iako se ranije kao potencijalni gledao Andrej Plenković, za kojeg je sve manje vjerojatno da će se prihvatiti kandidaturu.  I Damir Krstičević opovrgnuo je priče da će se kandidirati za šefa HDZ-a, ali se složio kako je dobro da na unutarstranačkim izborima bude više kandidata.

- Ja samo želim da stranka bude bolja. Uvijek može bolje - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • ivič 08.03.2016.

    sad če vidjeti koje omražan,po prvi puta kod njih demokratsko,gubi 100 posto!svako bolji od njega!

  • leptir53 08.03.2016.

    ovi mediji su stvarno jednopartijski .točnije sdepeovski.. recimo ova slika.. da je to domoljubni medij.. karamarko bi imao manju kljuku.. ovako mu nos kao u pinokia

  • 08.03.2016.

    pa sta ce izbori kad se zna ko ce biti novi stari prijesjednik

Komentiraj...
Vidi sve komentare