To je to što me zanima!

Kruh, mlijeko i ulje će od petka pojeftiniti 12 posto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlada, proizvođači hrane i trgovci postigli su dogovor o cijenama pa će tako kruh, mlijeko i ulje od petka biti jeftiniji 8-12 posto
Vidi originalni članak

Vlada, proizvođači hrane i trgovci postigli su dogovor o cijenama pa će tako kruh, mlijeko i ulje od petka biti jeftiniji 8-12 posto.
Vlada jamči da do ljeta neće rasti cijene struje za građane i za gospodarstvo te da neće rasti cijene plina za građane, a za gospodarstvo će vidjeti je li moguće zadržati sadašnju cijenu plina. Cijene kruha, i to samo bijelog i polubijelog, te ulja i mlijeka bit će niže samo u većim trgovačkim lancima, a u malim trgovinama ostat će iste.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strazica 30.01.2008.

    struja ionako mijenja cijenu sa ljetnjim \"režimom\"! Bolje da kućanstvima poskupi plin 10%, jer će privreda,koja to,ukalkulirati puno više! Gdje to VLADA dogovara nešto , kada je sve privatno? Sama mora zavući ruku u robne rezerve, imamo li ih, i odatle utjecati na tržište - to je ekonomija! Ako je privatniku dobro - dobro,a ako krene loše država mu pomaže??? Seljeci da snize proizvođačke cijene,a sve poskupjelo-razlog više za uvoz svega i svačega,kako bi se \"oborile\" cijena naših seljaka!

  • ajazvi10 30.01.2008.

    Da ovaj tjedan će pojeftiniti za 5%, a sljedeći će poskupit za 50%!!!!!!!!!!!! Lopovi,moraju zaradit za nove aute i stanove,jer ipak nema smisla da u novom mandatu voze \"stare\" aute!!!!! ZAR NE?

  • 30.01.2008.

    Al\' vrebaju negdje iz busije !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare