To je to što me zanima!

Kruzer s 1400 gay parova uplovio u dubrovačku luku

Na plovećem hotelu dugom čak 317 i širokom 37 metara sa šest katova luksuznih soba, krstari oko 2800 ljudi. Ugostitelji kažu da su dobri potrošači
Vidi originalni članak

Kruzer Celebrity Equinox, s više od 2800 putnika i članova posade, uplovio je u u utorak oko 11 sati u Dubrovnik. Dubrovčani su navikli na kruzere, ali ovaj je poseban. Na plovećem hotelu dugom 317 i širokom 37 metara sa šest katova luksuznih soba, krstare uglavnom gay muškarci.
- Prije dvije godine, a i ove su se pokazali kao odlični potrošači. Obožavaju dobru hranu pa su spremni ostaviti i do 50 eura po osobi. Pretežito jedu ribu i tjesteninu s plodovima mora. Poznavatelji su dobrih vina koja rado piju. Sigurno su jedni od najboljih gostiju - kazao nam je dubrovački ugostitelj. Zapazili smo većinu gay turista u restoranu 'Poklisar' i 'Lokanda' koji se nalaze u samom Portu. Prodavači suvenira su također zadovoljni njihovom potrošnjom. U pravilu traže originalne domaće suvenire. Obično kupuju na odlasku. Dubrovčani nisu osjetljivi na dolazak homoseksualaca u grad.
- Što me briga tko su. Nek su pristojni i dobri potrošači, pa neka dolaze ako hoće svaki dan s kruzerima - kazao je stariji Dubrovčanin. Ima i onih, ali u manjini, koji nisu sretni zbog njihove prisutnosti. Drže da je gay populacija neprirodna. Kružno putovanje u trajanju od 14 dana na Equinoxu stoji od dvije do deset tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • dgergea112233 17.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • UmjetnoOplodjen 17.08.2010.

    cuvajte dzepove , dosli ste u zemlju lopova djeparosa i talibana!

  • martinmg42 17.08.2010.

    odvratni ste...da sam ja u dubrovniku ja taj dan nebi van išo

Komentiraj...
Vidi sve komentare