To je to što me zanima!

Krvava noć u Zagrebu: Okršaj na više lokacija, muškarac umro od napada oštrim predmetom

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je PU zagrebačka
Vidi originalni članak

Muškarac u Zagrebu je preminuo nakon što su ga nepoznati počinitelji napali u nedjelju navečer.

- Jučer, 4. lipnja oko 23 sati na Trnju u Paromlinskoj ulici, u napuštenoj zgradi nepoznati su počinitelji oštrim predmetom ozlijedili zasad nepoznatu mušku osobu. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - izvijestila je PU zagrebačka.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Krv na ulicama Zagreba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krvava noć u Zagrebu i okolici

Osim toga, javljaju nam da je preko noći sve bilo puno vatrogasaca i policije u drugoj ulici na Trnju. Ispirali su krv s kolnika.

Policija javlja da i, oko 20.15 sati na Pešćenici u Ulici I. Kozari put, u kući su 73-godišnjak i 49-godišnjakinja, zbog ranijih nesuglasica, verbalno i fizički napali 73-godišnjaka. Liječnička pomoć je ozlijeđenom 73-godišnjaku pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Potom je oko 21.30 sati u Sesvetama na Kašinskoj cesti, na ulici nepoznati počinitelj fizički napao 21-godišnjaka. Liječnička pomoć je ozlijeđenome pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 05.06.2023.

    ae zagreb siguran grad...moš mislit...

  • komunjara2 05.06.2023.

    odvratne kulavice koje noz nose sa sobom.nista lose nema u tome batina dobiti.prode nakon 2 dana.ali zbog toga noz vaditi,jadno!

  • 67 05.06.2023.

    Pravljenje haosa u vijelom svijetu da ageda sprovede potpunu kontrolu probudite se

Komentiraj...
Vidi sve komentare