To je to što me zanima!

Krvava svađa: Djevojka nožem dečka (29) ubola u trbuh i prsa

Karlovac: Da li je u pitanju bila samoobrana, policija još mora utvrditi. Također se istražuje da li su mladić i djevojka bili pod utjecajem alkohola ili drugih opijata
Vidi originalni članak

Djevojka iz Karlovca je u srijedu rano ujutro dečku (29) zadala nožem ubodne rane u predjelu trbuha i prsišta, javlja Radio-Mrežnica. Primljen je u bolnicu i nalazi se na intenzivnoj. Izvan je životne opasnosti. Mladić ima prebivalište u BiH. 

Pretpostavlja se da se par najprije posvađao u stanu. Da li je u pitanju bila samoobrana, policija još mora utvrditi. 

Također, istražuje se jesu li mladić i djevojka bili pod utjecajem alkohola ili drugih opijata.  

Idi na 24sata

Komentari 54

  • odiseja 09.07.2014.

    kuda ide ovaj svijet ?????

  • 09.07.2014.

    neću reć sad za ovaj slučaj jer ne znam šta je stvarno bilo, ali činjenica je da se žene danas gore ponašaju nego muški. počevši od tinejdžerki pa do ozbiljnih žena. nedavno sam s mužem bila na proslavvi jednog rođendana u poznatom splitskom kafiću. stol do nas društvo od 6-7 žena, jedna nešto mlađa, (d0 30) ostale preko 45 ako ne i starija, među njima i jedna moja kolegica iz srednje. u 9 navečer oči na pola koplja, jedva me prepoznala, vidim dobro pripita. konobari nisu stizali odnosit prazne boce pive kojom su ih one brzinom praznile, o ponašanju neću ni pričat. da ih je bilo pustit bile bi muškarcima iz mog društva sjele u krilo iako su svima žene bile prisutne. na kraju se ispostavilo da su te "dame" tu skoro svako veče, krasne žene i majke.

  • jožek2 09.07.2014.

    nezna se tko više strada u bračnoj ili ljubavnoj vezi dali muškarci ili žene, pa to i je najrealnije dosta su do sada večinom stradavale samo žene, a sad se to malo počelo mjenjati i izjednačavati to jest žene i tu postaju ravnopravne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare