To je to što me zanima!

Krvavi pir u Turskoj: Upali na svadbu i pobili 44 ljudi

Policija još istražuje masakr na jugu Turske. Uhitili su osmero ljudi. Ministar Besir Atalay tvrdi da je riječ o krvnoj osveti i zavadi među dvije obitelji
Vidi originalni članak

Maskirani napadači s eksplozivom i automatskim oružjem upali su u ponedjeljak oko 21.30 na vjenčanje u selu Sultansehmuz kraj grada Mardina u južnoj Turskoj. Pucali su i bacali bombe. Ubijeno je najmanje 44 ljudi, a 17 je ranjenih. Među poginulima je 16 žena i djece. Ozlijeđene su vozilima Hitne pomoći prevezli u bolnicu. Većina ij je izgubila puno krvi. U bolnicu su došli mnogi koji su dobrovolojno donirali krv. Policija je nakon napada privela osam ljudi.
- Riječ je o krvnoj osveti i zavadi dvije obitelji- rekao je ministar unutarnjih poslova Besir Atalay i opovrgnuo kako se radi o terorizmu. Takve osvete nisu rijetka pojava na turskom jugoistoku, ali nikada nije bilo ovakvog pokolja. Lokalni mediji tvrde kako je među svatovima bio velik broj pripadnika Seoske straže. Naoružana je to lokalna milicija koju je uspostavila država kako bi se borili protiv kurdskih separatista u tom području.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • missy01 05.05.2009.

    bloody wedding crashers

  • chuperak 05.05.2009.

    Željko0 a kak ih ti namjeravas spriječiti?

  • Zeljk0 05.05.2009.

    a turci bi u EU? preko mene mrtvog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare