To je to što me zanima!

Kuhar velikog srca kuha topli obrok za sve hrabre vatrogasce

Počinjemo u 6 ujutro u utorak. Kuhat ćemo cijeli dan u hotelu Lav. Hrabrim vatrogascima, našim herojima, pripremamo 1000 porcija, rekao je splitski kuhar Braco Sanjin koji je mobilizirao kuhare i sve ostale.
Vidi originalni članak

Splitski kuhar Braco Sanjin na svom je Facebook profilu pozvao kolege kuhare da mu se pridruže i pomognu kuhati za sve hrabre vatrogasce koji su cijelo vrijeme neumorno gasili požar.

Zahvaljujući brzoj reakciji i organizaciji građana putem društvenih mreža, dogovorili su se kako će se već u 6 sati naći u splitskom hotelu Lav i kuhati za sve iscrpljene vatrogasce i dobrovoljce.

- Počinjemo u 6 ujutro u utorak. Kuhat ćemo cijeli dan u hotelu Lav. Hrabrim vatrogascima, našim herojima, pripremamo 1000 porcija. Neće to biti samo ujutro. Kuhat će se i ručak i večera - kazao je Sanjin koji je dodao kako se prijavilo nekoliko kuhara, ali i žena koje će dijeliti porcije.

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • centarfor 19.07.2017.

    Akcija za svaku pohvalu. Bilo bi dobro da je novinar napisao malo i o tome da znamo nešto više o akciji. Da li je navedeni dobrotvor zaposlenik hotela Lav i kako su reagirali njegovi šefovi i tko je donirao svu tu hranu za 1000 obroka.

  • Cipelcug 18.07.2017.

    Moj naklon svim kuharima i njihovim pomagačima!!!!!!!!

  • Dalibor0704 18.07.2017.

    Dobiti ćete vi svoje što niste obroke dostavili na aerodrom, za Kolindu i Plenkovića, već samo za vatrogasce. A za lovu koju su političari potrošili da bi ih se vidjelo u Splitu mogao se nabaviti vatrogasni kamion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare