To je to što me zanima!

Kuhara (31) iz Brezovice sud oslobodio svih optužbi

Miju Penića, bivšega kuhara Caritasova Doma za djecu u Brezovici, zbog manjka dokaza oslobodili optužbe da je pokušao silovati retardiranu ženu
Vidi originalni članak

Bivšega kuhara Caritasova Doma za djecu u Brezovici, Miju Penića, zbog nedostatka dokaza oslobodili su optužbe da je 1997. pokušao silovati blaže retardiranu zaposlenicu Doma. Penića su na prvom suđenju 2006. bili osudili na godinu i pol zatvora, no Vrhovni je sud ukinuo presudu i odredio ponavljanje suđenja na zagrebačkom Županijskom sudu, koji ga je u petak oslobodio optužbe. Kuhar je u pritvoru proveo 11 mjeseci, a nije se pojavio na objavi presude.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • black25 12.04.2008.

    Nismo drugo ni očekivali. Kada je još naše sudstvo stalo na stranu onoga tko je u pravu, a uz to nema veze niti ima novce da potplati te glavešine. Pogotovo je tragično i žalosno kada tako ponize jedno nemoćno, jadno stvorenje. Sramite se svi, i slobodno si diplomama s Pravnog faksa obrišite stražnjice kada ćete ići idući put na zahod. Pravo asocira na pravdu, a kakve veze vi s njom imate? Sramite se! Naravno, i ona Brajša je na slobodi, ni protiv nje nema dokaza. Osim što je (jadnom) plaćom koju dobiva u tome domu sagradila Viletinu, bazen, pokupovala aute i tko zna još. I moj 3-godišnji klinac bi već po tome zaključio da nešto ne valja, jedini vi (kao) ne vidite. Želim vam svima da osjetite najveću nepravdu na svojoj koži, svejedno koju,samo neka bude velika i bolna!

  • diki 11.04.2008.

    Normalno da je takva presuda kada je sav ssustav retardiran!

  • sunce22 11.04.2008.

    kome vjerovati???

Komentiraj...
Vidi sve komentare