To je to što me zanima!

Kujundžić: Ako je Josipović ljevičar, onda sam ja Marsovac

Ivo Josipović ne zna što je sirotinja, plaća, radništvo, niti zna što znači othraniti djecu a ne imati plaću, on ne zna što znači ostati bez posla, poručio je Kujundžić
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić u petak je na konferenciji za novinare u Splitu pozvao na raspisivanje predsjedničkih i parlamentarnih izbora jer, kaže, ''nema smisla produžavati agoniju''. 

- Cijeli svijet vidi da imamo najlošijeg premijera u Europi, da imamo predsjednika koji zatvara oči i zabija glavu kao noj u pijesak - poručio je i dodao kako se predsjednik Republike, predsjednik Vlade i predsjednik najveće oporbene stranke Tomislav Karamarko 'boje preferencijalnoga glasovanja, svojega naroda i poštenog natjecanja'.

Zaključio je kako je on jedini kandidat na ljevici, a ne Ivo Josipović. 

- Ako je Ivo Josipović ljevičar, onda sam ja Marsovac. Na ljevici sam samo ja. Ivo Josipović ne zna što je sirotinja, plaća, radništvo, niti zna što znači othraniti djecu a ne imati plaću, on ne zna što znači ostati bez posla i što znači provesti sve godine na baušteli i vratiti se kao starac. On to naziva ljevicom, ali on to nije - rekao je Kujundžić. 

Idi na 24sata

Komentari 321

  • aviM_1 10.11.2014.

    Niti Vi neznate što to znači jer je i Vama jako lijepo bilo i sada je.Nemate nikakve šanse na izborima niti čete ikada biti izabrani.GARANTIRAM i siguran sam u to

  • NERA7agraM 09.11.2014.

    KB Dubrava-tamo je Kujundžić šef-lopovluk, nepotizam,plave, bijele koverte sa eurima, od farmaceta putovanja na tzv. seminare po cijelom svijetu, kurveraj...idealna sa šefa ove države!

  • Pčelica Maja 007 09.11.2014.

    Sve je moguće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare