To je to što me zanima!

Kujundžić najavljuje poreze, a Marić o tome ne zna ništa...

Nisam upoznat niti je ikakav konkretan prijedlog došao na moj stol oko toga što predlaže ministar zdravstva, kaže Marić. Podsjetimo, Kujundžić je najavio prijedlog poreza na duhan i slatkiše
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić ovih dana najavio je prijedlog uvođenja poreza na slatkiše, duhanske proizvode, mobitele kako bi se sanirali dugovi u zdravstvu, no njegov kolega iz resora financija Zdravko Marić rekao je u petak novinarima da on s tim nije upoznat. 

- Nisam upoznat niti je ikakav konkretan prijedlog došao na moj stol oko toga što predlaže ministar zdravstva - poručio je Marić. 

Ministar Kujundžić je pak novinarima rekao kako on već šest mjeseci govori o tome.

- Ideja je stara i bezbroj puta izgovorena, a to što je sada netko od novinara imao malo življi refleks pa to prepoznao, to ostavljam vama da međusobno raspravite zašto niste prije reagirali - rekao je Kujundžić novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • adika 23.09.2017.

    U našoj vladi vlada bosanska atmosfera-Je.o lud zbnunjenog.Za ovu istinu očekujem najmanje žuti karton, a to nije ništa novo s obzirom da živimo u slobodi i demokraciji, pa ne smiješ ništa reći a kamoli istinu.

  • Cassper 23.09.2017.

    Anemikus je obečao 50.000 € nagrede članu vlade koji dođe sa prijedlogom novog nameta i poreza koji će proči proceduru i biti izglasan... Sad nastala utrka s prijedlozima kako očerupati ovo još malo preja što je ostalo na kokošima i ispiti ovo još malo krvi što je ostalo u venama građana.

  • pomorac11 23.09.2017.

    Super nam je država!Ministar zdravstva želi uvest poreze o kojima ministar financija ne zna ništa!Ma sve funkcionira savršeno,nikad bolje vlade:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare