To je to što me zanima!

Kujundžić: U HDZ-u ima puno straha, trebaju nam novi izbori

Ako vodstvo HDZ-a želi dobro stranci i narodu onda trebaju napraviti izbore na svim razinama po najdemokratskijem modelu, jedan čovjek, jedan glas, kaže Kujundžić
Vidi originalni članak

Ako vodstvo HDZ-a želi dobro stranci i hrvatskom narodu, onda zbog problema koji su se nagomilali trebaju napraviti nove izbore na svim razinama po najdemokratskijem modelu, jedan čovjek - jedan glas, rekao je za Jutarnji list Milan Kujundžić koji je, podsjetimo, na izborima u HDZ-u izgubio od Tomislava Karamarka. 

Rekao je i kako su brojni članovi HDZ-a pa i on iznenađeni i razočarani selektivnim raspuštanjima ogranaka. Kujundžić kaže i kako ne samo među članstvom nego i puno šire među ljudima na terenu vlada apatija, strah, beznađe, iščekivanje.

- Ljudi su zasićeni kompromitiranim ljudima, neznalicama, bleferima i prodavačima magle. Narod, neovisno o strankama, treba obrazovane, poštene, dokazane i ugledne ljude koji hoće, znaju i mogu. Stoga je u HDZ-u potrebna zdrava i poštena demokratska utakmica koja će iznjedriti upravo takve ljude - kaže Kujundžić.  

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zdrawe 18.09.2012.

    svakako,, no love nemate za to,mozda ima seks i kosorica pa udruzite lovu i organizirajte izbore,,nemozete nista vise izgubit.. vec jeste, i to sve,,naravno, ovdje mislim na vas troje..

  • japanokinez 18.09.2012.

    Što to tjera Kujunđića da se sa svog dobrog posla prebacuje u politiku???

  • Nisam Taj 18.09.2012.

    Zaista ne znam sto su mislili u hdz-u kad su izabirali predsjednika koji je spijun po prirodi ? Zar ste mislili gospodo da se on nece svetit onima koji ne razmisljaju kako on razmislja,da ce zaboraviti one koji su mu se suprostavljali i da ce svoje neistomisljenike pustit da demokratski izlazu svoje misljenje koje nije u skladu sa njegovim,ako jeste onda ste se grdno zahebali ?! Postavlja se pitanje kako je karamarko uopce dobio tu funkciju iako ja vjerujem da znam odgovor,ucjenama,prijetnjama i raznim pogodnostima onim clanovima koji imaju uticaj na glasace u svojim zupanijama ?! hdz je stranka kojoj se ustavom treba zabranit postojanje,stranka koja nikad vise ne smije doci na vlast jer vuk dlaku mjenja,ali cud nikada zapamtite to ! Najzalosnije od svega je broj saborskih zastupnika koji dolaze iz hdz-a sto nam govori da nas narod nikad nece naucit iz svojih gresaka,da smo narod koji ocito voli sibu i da ga netko zednog preko vode prevodi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare