To je to što me zanima!

Kujundžić: Vjerujem da Vlada neće izdržati do kraja mandata

Ovo je preozbiljna stvar da bi čekali zadnji tren, rekao je Kujundžić koji je zajedno s Prgometom predao kandidature za izbore u HDZ-u. Zadnji rok za predaju je subota
Vidi originalni članak

Milan Kujundžić i Drago Prgomet prvi su predali kandidature za predsjednika i zamjenika predsjednika HDZ-a.

- Uvijek smo prvi, ovo je preozbiljna stvar da bismo čekali zadnji tren, rekao je Milan Kujundžić i ponovio kako pobjednik unutarstranačkih izbora mora pobijediti na idućim parlamentarnim izborima.

Dodao je i da su on i Prgomet novi ljudi koje HDZ i Hrvatska trebaju. Vjeruje da ova Vlada neće izdržati do kraja mandata. Od srca im želi uspjeh, ali smatra da nisu učinili ništa da bi ostali do kraja mandata.

Komentirajući jučerašnje izjave Domagoja Miloševića da su mu prijetili rekao je da njima nitko nije prijetio jer oni nemaju nikakvih repova prošlosti pa nema ni razloga da im se prijeti. 

Rok za predaju kandidatura za čelnika HDZ-a je subota u podne, a očekuje se da će ostali kandidati svoje kandidature predati zadnji dan.


Idi na 24sata

Komentari 37

  • ludom 04.05.2012.

    Dobro, a šta će se desiti i ako ova ekipa ne izdrži do kraja? Mislite doći će vaša ekipa pa ćete, bogom dani, nastaviti gdje su ovi stali. To nam se dešava već 15 godina. Dajte, g. Kujunđiću, malo ozbiljnosti vam ne bi škodilo. Tko normalan u ovoj zemlji više vjeruje u te vaše gluposti. Sve možemo promijeniti ali mentalitet nikada.

  • KristinaRekic 03.05.2012.

    Ha,ha,ha ko i da ste vi bili bolji dok ste bili na vlasti.Svi koji dođu na vlast drže se one izreke "Malo radi,puno kradi i pošteno živi".

  • vidum 03.05.2012.

    Vjerojatno i neće izdržati do kraja mandata, s obzirom na snagu oporbe. Na čelu s Radimirom Čačićem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare