To je to što me zanima!

Kujundžićevi ogorčeni: 'Malog anarhistu je podmetnuo SDP!'

Iako Kujundžić neizravno najavljuje kako će u drugom krugu svoju podršku dati HDZ-ovoj Kolindi Grabar Kitarović, HDSSB-ovci se na tu temu još ne žele izjasniti
Vidi originalni članak

Simpatizeri i članovi Hrvatske zore Milana Kujundžića razočarani su rezultatima izbora, a neki čak tvrde da je njihov kandidat žrtva urote

Jedan neimenovani član stranke rekao je za tportal kako su se "čudne stvari događale na glasačkim mjestima". Čuo je, priča on, kako mnogi nisu uopće mogli glasati jer su bili zaokruženi na listama kao da su to već napravili. 

Druga simpatizerka tvrdi da je "malog anarhistu" Ivana Vilibora Sinčića podmetnuo SDP jer su i Sinčićevi roditelji članovi SDP-a.

HDSSB se još nije izjasnio koga će podržati

Milan Kujundžić još je sinoć najavio kako će svoju podršku u drugom krugu izbora dati HDZ-ovoj Kolindi Grabar Kitarović. Nije to doduše izravno rekao, ali je na pitanje koga će podržati odgovorio: "Ivu Josipovića sigurno neću". 

Njegovi partneri HDSSB-ovci se, pak, na tu temu još nisu izjasnili. 

- Napravit ćemo analizu prvog kruga i kad stranačka tijela završe taj posao, onda ćemo se očitovati - rekao je Vladimir Šišljagić, HDSSB-ov župan Osječko-baranjske županije i bivši stranački predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 263

  • aviM_1 30.12.2014.

    Siguran sam da nitko nije tako naivan da mu Kujunđić određuje za koga treba glasati.Nitko mu nije kriv što se petlja tamo gdje ga neće jer to je već 2 put da ga odbacuju.Valjda čovjek uživa u porazima.

  • davor33 29.12.2014.

    290 000 prevarenih gradana-obmanutih biraca koji su povjerovali da se moze protiv banaka,pretvorbe-pljacke,ovrhe.da se moze rijesiti na taj nacin.pretvorba je radena po zakonu koji su izglasali hdz i sdp pa zato ne mozete napraviti nista.sto se tice banaka i ponistavanje pretvorbe to bi se moglo samo sa nacijonalizacijom ili huntom. jedino bi na taj nacin mogli nesto rijesiti,a to nema veze sa demokracijom.a sad kad ste dali priliku strankama koje su vam oduzele sve,nemojte vise kukati da vam je lose,nego radite kao robovi (Z.O.R.) jer to i zasluzujete ja sam se casno borio za hrvatsku ne za ovakvu a vi lazete i obmanjujete narod lazima.

  • Franc Cinober 29.12.2014.

    ja ne znam i nikad mi neće biti jasno tko je uopće glasao za tog lika, svaka čast na tome što je doktor medicine... al po svemu drugome je smiješan i u stvari je žalosno kaj se takva seljačina pojavljuje kao neki pošteni spasitelj hrvatske, a dobro se zna koliko je love maknuo sa strane i koje su aferice pometene pod tepih, a više kulture ima malo dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare