To je to što me zanima!

Kukuljanovo: Žena poginula u eksploziji stroja za glačanje

Stroj u tvornici Pletenina Iris eksplodirao je oko 19 sati. Poginula je jedna radnica, a druga je lakše ozlijeđena. Kolegice kažu da se stradala žena tek nedavno zaposlila
Vidi originalni članak

U eksploziji stroja za glačanje u tvornici Pletenina Iris oko 19 sati poginula je radnica (51), a druga žena lakše je ozlijeđena. Iz riječke policije kažu da je stroj u tvornici u industrijskoj zoni Kukuljanovo eksplodirao dok je na njemu radnica radila.

Šokirane radnice su nakon tragedije kratko komentirale kako se stradala žena tek nedavno zaposlila u tvornici. 

- Nije imala veliko radno iskustvo, tek je nedavno došla raditi u tvornicu - rekle su kolegice stradale.

Vatrogasci koji su sa pet vozila ubrzo stigli u tvornicu nisu morali intervenirati jer je kućni majstor odmah nakon što je izbila para iz stroja zatvorio sve dovode u kotlovnici i osigurao prostor, doznaje se iz JVP Rijeka.

Na mjesto tragedije izašla je istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci, Ksenija Zorc, kao i liječnik sudske medicine. Tijelo preminule prevest će na Zavod za sudsku medicinu.

Policijskim očevidom utvrdit će se sve okolnosti tragedije. Inače, Pletenina Iris bavi se proizvodnjom odjeće, te doradom i bojenjem krzna.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Jad i čemer 03.04.2011.

    Skužih tek sad da someone69 nije izrazila ni saučešće.Dal mi to treba bit čudno ili smo mi ostali u banani,hm

  • someone69 03.04.2011.

    zatvorit će vam firmu, zato vam je bolje da ne pričate gluposti, jer kad ostanete bez posla bit će prekasno. koliko ljudi rade isto šta i vi pa nisu plaćeni. dok vam plaća svaki mjesec stiže na račun budite sretne. kad ostanete bez posla pitam se da li ćete i dalje ovako lajati ili plakati za kruhom.

  • taichi91 31.03.2011.

    Vidim da netko na sve naše iskrene komentare stavlja "loš". Btw, jako me zanima zašto Tatjana danas nije izašla van kad smo se skupile pred firmom pa da i ona nešto kaže, jer inače je uvijek imala komentar na sve, a sad je nije ni čut ni vidit!! A također i Maja koja se danas samo skrivala iza leđa drugima i šutila na sve kritike koje su joj bile upućene!! Šta, odjednom vam maca popapala jezike?? Sram vas može bit!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare