To je to što me zanima!

Kulmerova vila strave i užasa: Što to kriju Todorićevi dvori?

Ni jedan korisnik najraskošnije hrvatske vile nije imao sretnu sudbinu, otkriva novi broj političkog tjednika Express, koji je na svim kioscima u Hrvatskoj od petka
Vidi originalni članak

Već je otac Ivice Todorića, Ante Todorić, 1963. godine bio gazda u Kulmerovu dvoru, koji je i prije toga proživio razne kataklizme. Todorić senior je, naime, tad postao generalni direktor Agrokombinata, poljoprivrednog diva koji je dobio dvor nakon što je on oduzet grofu Kulmeru...

Veliki dvor u Šestinama bio je 1894. godine opljačkan i razgrađen, a nakon 1945. godine i spaljen.

Sad je kraljica sa susjednog brijega, Kolinda, na njega bacila novu kletvu: ona misli da bi se Ivica Todorić iz njega trebao iseliti jer ne plaća radnike.

U novom Expressu otkrivamo i kako je propao plan da se od Agrokora, Mercatora i srpske Delte stvori megapoduzeće koje bi pokorilo ne samo ovu regiju, nego bi snažno prodrlo i na rusko tržište. Da je do tog spajanja došlo, Agrokor danas ne bi kolabirao. Emir Imamović Pirke tvrdi da će se “drumovi zaželjet Sanadera, al’ Sanadera više biti neće”, dok Drago Prgomet otkriva zašto Milan Bandić ne želi novce iz EU fondova. Ruski ambasador Anvar Azimov piše kako je antiruska propaganda ruski rulet. U Expressu je i Artis, najveći prilog o kulturi u ovoj zemlji. Na svim kisocima!     

Idi na 24sata

Komentari 39

  • plutarh 28.04.2017.

    kak su to "razgradili dvorac" ?....ak dobro razmem Hrvatski, a nekaj razmem,. to bi onda bilo da su ga jednostavno rastavili i odvukli nekam sav materijal ....cigle, grede, stolariju, črepove itd. ....dakle ak je tak, kaj su onda vužgali 50 let poslje !?

  • Viribus_1 28.04.2017.

    Todoricevi dvori cemu taj naslov kad on vise nije siguran u robu koju obuce da je njegova.

  • busdoznalud 28.04.2017.

    "direktor kombinatra postao Todorićev otac 1963"?!?!? ma nij emoguće! jednostavno ne vjerujem! drug titek i antife postavili člana kaste jednakijih među jednakima na rukovodeće mjesto i dopustili mu popljačkati dotičnu firmu te je pretvoriti u nasljedno pravo?! ma nije moguće da bi antififićići krali državu i građane kako bi osigurali svoje rođenjem ustoličene nasljednike. hihihi drugovi samoproglašeni antififićići, nadam se da vam svjetlo koje polako počinje otkrivati tko su i što trenutni (čitaj abolirani i nelustrirani) vladari i feudalci rh ne uzrokuje preveliku bol. hihihi ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare