To je to što me zanima!

Kultni benkovački sajam nakon sedam mjeseci otvorio - Ričard!

Na tisuće prodavača, kupaca i onih koji 'samo gledaju' iz cijele Hrvatske okupilo se na Benkovačkom sajmu. Ova stoljetna tradicija rezervirana je za svakog 10-og u mjesecu.
Vidi originalni članak

Nakon sedam mjeseci što je bio otkazan zbog koronavirusa, na tisuće prodavača, kupaca i onih koji 'samo gledaju' iz cijele Hrvatske okupilo se na Benkovačkom sajmu, u gradu Benkovcu u zadarskom zaleđu. Ova stoljetna tradicija, rezervirana za svakog 10-og u mjesecu, otkazana je u studenom zbog pogoršanja situacije u vezi pandemije koronavirusa.

Otvorio ga je Enio Meštrović poznatiji kao Ričard, zadarski performer i osebujan kandidat za gradonačelnika Zadra koji je usprkos trećem mjestu priredio slavlje za pamćenje. Ričard je prodavao majice sa svojim likom, a na stolu se među ponudom mogla pronaći i boca Jure, jeftino vino po kojemu je poznat. Na štandu nije skidao osmijeh s lica, a mnogi obožavatelji fotografirali su se s njim.

U ponudi se moglo pronaći baš sve - od hrane, odjeće, raznih kućanskih potrepština, životinja, cvijeća pa do poljoprivrednih strojeva. Takva bogata ponuda viđala se i na prošlim sajmovima.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Usora1 11.06.2021.

    ispred ovih fotki mora stajati upozorenje "bljutav sadrzaj".

  • malenazd9 11.06.2021.

    "zadarski performer"? hahahaha cega,lokanja zadnjeg skarta od vina? Bravo za njega.

  • Squadron de la Muerte 11.06.2021.

    Jeli ovaj lijevo glasač HDZ ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare