Obavijesti

News

Komentari 42

Kultni benkovački sajam nakon sedam mjeseci otvorio - Ričard!

Kultni benkovački sajam nakon sedam mjeseci otvorio - Ričard!

Na tisuće prodavača, kupaca i onih koji 'samo gledaju' iz cijele Hrvatske okupilo se na Benkovačkom sajmu. Ova stoljetna tradicija rezervirana je za svakog 10-og u mjesecu.

Nakon sedam mjeseci što je bio otkazan zbog koronavirusa, na tisuće prodavača, kupaca i onih koji 'samo gledaju' iz cijele Hrvatske okupilo se na Benkovačkom sajmu, u gradu Benkovcu u zadarskom zaleđu. Ova stoljetna tradicija, rezervirana za svakog 10-og u mjesecu, otkazana je u studenom zbog pogoršanja situacije u vezi pandemije koronavirusa.

Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi

Otvorio ga je Enio Meštrović poznatiji kao Ričard, zadarski performer i osebujan kandidat za gradonačelnika Zadra koji je usprkos trećem mjestu priredio slavlje za pamćenje. Ričard je prodavao majice sa svojim likom, a na stolu se među ponudom mogla pronaći i boca Jure, jeftino vino po kojemu je poznat. Na štandu nije skidao osmijeh s lica, a mnogi obožavatelji fotografirali su se s njim.

Enio Meštrović poznatiji kao Ričard prodaje majice na benkovačkom sajmu Enio Meštrović poznatiji kao Ričard prodaje majice na benkovačkom sajmu Enio Meštrović poznatiji kao Ričard prodaje majice na benkovačkom sajmu Enio Meštrović poznatiji kao Ričard prodaje majice na benkovačkom sajmu Enio Meštrović poznatiji kao Ričard prodaje majice na benkovačkom sajmu Enio Meštrović poznatiji kao Ričard prodaje majice na benkovačkom sajmu

U ponudi se moglo pronaći baš sve - od hrane, odjeće, raznih kućanskih potrepština, životinja, cvijeća pa do poljoprivrednih strojeva. Takva bogata ponuda viđala se i na prošlim sajmovima.

Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi