To je to što me zanima!

Kulturološke razlike: Poseban vlak samo za goste iz Azije

Ima ih puno, glasni su i stalno fotografiraju, pljuju po podu, najčešće su pritužbe na horde Kineza koje su u zadnje vrijeme navalile u resort u švicarske Alpe
Vidi originalni članak

Ima ih puno, glasni su i stalno fotografiraju, najčešće su pritužbe na horde Kineza koje su u zadnje vrijeme navalile u resort u švicarske Alpe. Domaćini se žale i na poznatu naviku Kineza da pljuju po podu. 

Zbog kulturoloških razlika domaćini su uveli nove linije, posebno za goste iz Azije. Ako žele, Kinezi, Korejci i ostali smiju se voziti i u ostalim vlakovima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mrki_tua 30.08.2015.

    E ovo je diskriminacija, a ne kao kod nas kada se usprotiviš pustit psa u trgovinu iako je jasno istaknut znak na ulazu da je zabranjeno za pse. Od svih gostiju u Hrvatskoj, a vidio sam ih u 20 godina sa svih kontinenata i iz svih zemalja, najkulturniji, ponavljam, NAJKULTURNIJI su Azijati! Iza njih ne treba čistačica, a nisam nijednog vidio da pljuje (pljuca)! Dakako Švicaraca sam vidio svakakvih, da psuju, pijani voze, vrijeđaju, a to zato šta su većina koja ovdje dođe u biti Švajcarci, a ne Švicarci. Toliko o kulturi i "Švicarcima".

  • _________ 30.08.2015.

    ah, ti azijci...mi samo o izbjeglicama/imigrantima i srazu tih kultura, a zaboravili kineze, japance, indijce...

  • tutek 30.08.2015.

    Pošteno. Onaj koji se smatra dovoljno kulturan može se voziti kako hoće.I nitko nije ugrožen niti diskriminiran. Samo kad bi ti drugačiji od većine to shvatili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare