To je to što me zanima!

Kupili dio granice: 'Skupo će vas koštati zid prema Meksiku'

To znači da će, bude li htio izgraditi zid duž cijele granice, Trump morati za više milijardi državnih dolara otkupiti taj komad zemlje i uvjeriti Kongres da je to itekako potrebno...
Vidi originalni članak

Kartaška igra "Cards against humanity" stala je na stranu američkih Demokrata kao i boraca za prava migranata u borbi protiv Trumpovo zida na granici SAD-a i Meksika. 

- Ako ste glasali za Trumpa, sjednite, imamo vam nešto za reći, priopćili su iz kompanije koja stoji iza igre.

A o čemu je zapravo riječ? Tvrtka je, naime, kupila komad zemlje na granici s Meksikom i spremna je Trumpu pomrsiti račune u ostvarivanju jednog od ključnih predizbornih obećanja.

- Kupili smo zemlju, angažirali vrhunske odvjetnike i tražit ćemo zaista puno novca, ističu-.

To znači da će, bude li htio izgraditi zid duž cijele granice, Trump morati za više milijardi državnih dolara otkupiti taj komad zemlje i uvjeriti Kongres da je to itekako potrebno, piše Independent.

Trumpova administracija i dalje inzistira na gradnji zida, a podigli su i nekoliko prototipova kod San Diega. Protivnici smatraju da će val biti neučinkovit te da promiče ksenofobiju, a neki su najavili i tužbe kojima će pokušati blokirati gradnju. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Chucky_Pancamo 16.11.2017.

    Trump se bori za radna mjesta i za smanjivanje priljeva droge sa juzne granice sa Meksikom.Mediji su ga ispljuvali a narod kao ovce protiv covjeka koji se bori za dobrobit nacije...

  • POTPEC 15.11.2017.

    A da Trump jednostavno uništi svu svoju mornaricu, i vojnu i civilnu, i da sagradi zid oko Amerike. Bilo bi mu jednostavnije i jeftinije.

  • Dalibor0704 15.11.2017.

    Treba patiti par milijuna Mexicu, pa će oni sami dići zid između sebe i spornog zemljišta. Jeftinije nego otkup.

Komentiraj...
Vidi sve komentare