To je to što me zanima!

Kupio listić lutrije, umro i ostavio ženi 50 milijuna kn

Donald Peters (79) iz SAD-a kao i uvijek, kupio je dva listića za lutriju. Nekoliko sati kasnije umro je od srčanog udara. Supruzi je ostavio bogatstvo
Vidi originalni članak

Donald Peters (79) kupio je dva listića za lutriju, a kasnije toga dana je preminuo ne znajući da je u posljednjim satima svog života financijski osigurao svoju obitelj. Peters i supruga Charlotte (78) dvadeset godina igraju lutriju, te je Peters kao i uvijek  1. studenoga kupio listiće. Nekoliko sati kasnije doživio je srčani udar radeći u svome vrtu. Ožalošćena udovica zaokupljena drugim mislima, potpuno je zaboravila na lutriju. Tek je petak saznala da je osvojila 10 milijuna dolara (oko 50.200.000 kuna).
- U trgovini sam provjerila listiće i shvatila da su dobitni. Bila sam van sebe iako tada nisam još znala koliko sam novaca dobila - rekla je Charlotte u sjedištu lutrije Connecticuta u Rocky Hillu u SAD-u. Još ne zna na što će potrošiti novac.
- Oduvijek sam sanjala o Corvetti, ali mislim da ću uzeti neki mali. Otići ću u kasino - kaže Charlotte koja je s Donaldom u braku bila 59 godina.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • handcream 04.01.2009.

    jel u kunama dobio?

  • Gara 04.01.2009.

    babac ak imaš neke želje samo ti uživaj...iako i sama kažem ak je za dobit na lotu nek čovik dobije kad je mlad a ne kad ostarim,,,svejedno sad pucaj što god ti srce želi a i siti se malo sirotinje...

  • domagojr 04.01.2009.

    Daaaj baba sta ce ti tolike pare?! Daj meni!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare