To je to što me zanima!

Kupujte sve za dom: Osvojite bon od 20.000 kn u Emmezeti

Ovaj krug nagradne igre trajat će od 24. do 29. listopada. Kako biste sudjelovali u izvlačenju potrebno je sakupiti šest kupona. Jedan sretnik osvaja bon poklon bon kojim će u trgovačkom lancu moći kušiti baš sve
Vidi originalni članak

Trebate novi namještaj za dnevnu, spavaću sobu ili nešto treće? Upravo vam se pokvarila perilica rublja pa razmišljate o novoj?

Rješenje vaših problema možete pronaći u novom krugu najveće nagradne igre u Hrvatskoj koja nema završetka. Ovaj krug nagradne igre 24sata počinje u ponedjeljak, 24., i trajat će do subote, 29. listopada. Jedan sretnik osvojit će poklon bon u Emmezeti vrijedan 20.000 kuna s kojim će moći kupiti baš sve što poželi, pa i više od toga. Jer u trgovačkom lancu Emmezeta može se pronaći namještaj za dom, gadgeterija, bijela tehnika, posuđe, igračke i razni pokloni, nerijetko i po akcijskim cijenama. Što još čekate? Sakupljajte kupone. Svaki dan u 24sata objavit ćemo jedan kupon.

Kako biste sudjelovali u izvlačenju potrebno je sakupiti šest kupona. Ako slučajno koji kupon propustite, ne brinite se, jer ćemo u nedjelju, 30. listopada, objaviti joker kupon koji zamjenjuje jedan, bilo koji propušteni kupon.

U izvlačenju nagrade sudjeluju svi čitatelji 24sata koji kupone izrežu, ispune ih traženim podacima i u kuverti pošalju na adresu P.P. 552, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji Emmezetinih 20.000 kuna”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do srijede, 9. studenoga do 9 sati. Nagrada će se izvlačiti javno u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb, uz nadzor tročlane komisije isti dan nakon 10 sati.

Više potražite u redovnom tiskanom izdanju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BestAnswer 28.10.2016.

    Sta da kupujem. Nova ljubav rodena..

  • KnezDomagoj 27.10.2016.

    Za dom! I vrt! Sve u Pevecu.

  • 26.10.2016.

    Od milijun ljudi ko ce osvojit😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare