To je to što me zanima!

Kuret: Keruma nema jer se valjda sprema za Eurosong

Kako je nezavisni Željko Kerum imao 'pametnijeg posla' predizborna debata na splitskom Peristilu pretvorila se u svađu kandidata HDZ-a i SDP-a
Vidi originalni članak

Željko Kerum nije se pojavio na sučeljavanju splitskih kandidata za gradonačelnika na Peristilu točno u podne. Imao je, kaže, pametnijeg posla i već je dosta javno debatirao s protivnicima.
- Prepao se, a možda se i sprema za Eurosong - odgovorio je Kuret. SDP-ov kandidat Ranko Ostojić mišljenja je da Kerum ne zaslužuje biti gradonačelnik, ako nema hrabrosti izaći pred ljude.
- Ustuknuo je kao i kada je trebalo dati uvojak za testiranje na droge - dodao je Ostojić. Nezaposlenost, stambeno pitanje i sigurnost življenja goruća su tri gradska problema za Kureta. Za Ostojića su to lokalno i globalno HDZ, HDZ i HDZ. Dotakli su se kandidati važnijih gradskih pitanja: škvera, parkinga, Hajduka, socijale, gradskih poduzeća, rubnih kvartova i ostalog. U nedostatku nezavisnog Keruma, javna debata prerasla je u prepucavanje HDZ-a i SDP-a. Više se govorilo tko je što uradio nego što planiraju za iduće četiri godine. Kuret je Ostojića prozvao da se razmeće izjavama sa Milanovićevih šalabahtera.
- Ne treba meni Milanović pisati tekstove niti dolaziti spašavati izbore, kao tebi Sanader koji te i postavio za gradonačelnika - nije se dao Ostojić. Nakon sata nadglasavanja kandidati su pozvali građane da izađu na izbore i na engleskom pozdravili turiste.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vea 14.05.2009.

    Nisam iz Splita,ali što se tiče ovih izbora interesira me najviše rasplet u Splitu.Podrška Kerumu!!!!!!!!!!!!

  • Ira27 14.05.2009.

    Žalosno je to da pored ove dvojice Kerum je odličan izbor! A s tim svojim serkanjima Keruma završit ćete ko i Milanović!

  • luna2 14.05.2009.

    ma ja bi baš štela da kerum pobjedi ,pa mislim isprobalo se sve ,hdz,hdz,sdp ,koalicija i ništ nisu pokazali ,pa možda zbilja takvi poduzetni ljudi koji već imaju svoje nekretnine ,pokretnine ,poslove možda mogu nekaj i napravit ,da ja živim u splitu glasala bi prije za njega nego za ostojića

Komentiraj...
Vidi sve komentare