To je to što me zanima!

Kuvajt testira hrvatsku inačicu Patrijina BOV-a 'Đ. Đakovića'

Rezultat je to službenog poziva Ministarstva obrane Kuvajta upućenog "Đuri Đakoviću" u vezi sudjelovanja na finalnom testiranju borbenih oklopnih vozila
Vidi originalni članak

Nakon punih 25 godina od zadnjeg izvoza komponenti vojnoga programa, iz proizvodnih hala slavonskobrodskog "Đure Đakovića" na testiranje u Kuvajt otpremljena je tzv. hrvatska verzija borbenog oklopnog vozila (BOV) Patria AMV 8x8. 

Rezultat je to službenog poziva Ministarstva obrane Kuvajta upućenog brodskome "Đuri Đakoviću" u vezi njegova sudjelovanja na finalnom testiranju borbenih oklopnih vozila, a temeljem kojega bi, ističu u "Đuri Đakoviću", mogla uslijediti odluka o kupnji novih borbenih vozila za kuvajtske oružane snage. Borbeno oklopno vozilo Patria AMV 8x8 posebno je prilagođeno i modificirano za pustinjske uvjete, koje će, kažu u "Đakoviću", krajem mjeseca kolovoza ravnopravno moći konkurirati najuglednijim svjetskim proizvođačima borbenih oklopnih vozila. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • trivulj 23.06.2013.

    kad potrazis na google best Patria combat vehicles izbaci Finska oklopna vozila...kad pogledas istorijat vozila onda se vidi da je made by the Finnish Army HQ in 1995, kopija je dobra stvar ali daj majku mu staru,,,,,kad se toliko bucate u prsa,,,,kao da vas cijeli svijet poznaje,,,fudbal, ovo, ono itd,,,,,imate li ista da je vase.....Hajd sto kradete tudje fudbalere nego i ovo sad....... a boze dragi........

  • Halo Bing, kako brat 20.06.2013.

    Radi se o sudjelovanju na finalnom testiranju borbenih oklopnih vozila, poslije kojega bi M O G L A uslijediti odluka o kupnji novih borbenih vozila za Kuvajtsku vojsku. Zato najte peći zajca koji još naveliko skače po šumi. I ja sam svojevremeno po 10tak minuta provel u društvu Heidi Klum i Jenifer Lopez pa ipak ni posle toga opal sex s njima.

  • nikluk20 19.06.2013.

    napišite tko je konkurencija pa ćete vijdeti da je ovo najobičnija glupa reklama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare