To je to što me zanima!

Kuzmanović: Tuširao sam se tek dva puta u zatvoru

Milenko Kuzmanović i Željko Milovanović na sudu su rekli kako nisu krivi za ubojstvo Pukanića i Franjića. Kuzmanović se žalio na uvjete u zatvoru
Vidi originalni članak

Željko Milovanović, drugooptuženi za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, na beogradskom Specijalnom sudu kazao je kako nije kriv. Tvrdi da se u 11 mjeseci, koliko je pritvoren, nije stigao upoznati sa spisom te zato ne želi iznositi obranu niti odgovarati na pitanja. Sretena Jocića i Milenka Kuzmanovića ne poznaje, a prvi put ih je sreo u zatvoru. Milenko Kuzmanović, optužen da je trebao Matanićima osigurati bijeg iz Hrvatske nakon Pukanićeve likvidacije, također tvrdi da nije kriv. Uhitili su ga na odmaralištu u Spačvi 29. listopada 2008.
- Dok sam pio vodu na mene je skočilo 25 specijalaca. Srušili su me, šutirali i lemali. Tražili su da priznam da sam donio eksploziv iz Srbije u Hrvatsku, a jedan od policajaca mi je rekao "Priznaj, jer te Robert Matanić već druka" - kazao je Kuzmanović koji tvrdi da poznaje Roberta i Luku Matanića te da je vidio Amira Mafalanija dok ostale optužene u Srbiji i Hrvatskoj ne poznaje. Kazao je kako je za Pukanićevo ubojstvo doznao iz novina. Kuzmanović je detaljno secirao svjedočenje krunskog svjedoka Tomislava Marjanovića nazvavši ga "krunski svjedok lažljivac". Suđenje će se nastaviti njegovim ispitivanjem 21. svibnja.

KUZMANOVIĆ: REMETINEC JE KAO GUANTANAMO
Dok je opisivao torturu u Remetincu kako su mu u 55 dana dali da se istušira samo dva puta te kako je spavao uz upaljeno svjetlo, njegove sestre, koje su bile u publici, briznule su u plač i napustile sudnicu. Remetinac je usporedio s Guantanamom. Iz hrvatskog pritvora pustili su ga 24. prosinca 2008., a u Srbiji su ga uhitili 30. svibnja 2009. i od tada je u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sprinterica 22.04.2010.

    a gle stari pa u zatvoru si a ne u hotelu a kategrije

  • cash70 22.04.2010.

    A ko bi pametan se tamo i tusiru, em je prjlavo, em je opasno...heheheh.

  • boys 22.04.2010.

    neče uspijet dokazat joci

Komentiraj...
Vidi sve komentare