To je to što me zanima!

Labrador ugrizao dijete za trbuh i lakše ga ozlijedio

Dubrovnik: Labrador je u nedjelju ugrizao dijete (4) za trbuh na Pilama. Dijete je lakše ozlijeđeno. Vlasnica (63) je dobila prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

Labrador je u nedjelju oko 12.40 sati ugrizao dijete (4) za trbuh na Pilama u Dubrovniku. Dijete je lakše ozlijeđeno. Vlasnica (63) je državljanka Njemačke. Dobila je prekršajnu prijavu. Doveli su ju na Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kaznu i platila, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • -mrvica- 07.06.2010.

    uopće nije važno koje je pasmine pas nego njegov odgoj.ja imam mješanku hrvatskog ovčara i labradora - moja curica joj svašta radi a ona je samo dobroćudno gleda.duša od psa.

  • axlica 07.06.2010.

    sad me zanimaju komentari onih koji su u prošlim člancima htjeli klati krvoločne dobermane, rotiće, pit bulliće i tako te pasmine. HAJDE

  • zlundralo 07.06.2010.

    svaki drugi dan čitam kako pas ugrize neko djete,a vi tu raspravljate jel larador,retriver ili baterijer,tak mi je svejedno...ja imam kčer koja jako voli životinje i hoće svaku podragat,al kad vidim te vlasnike kako šeču te pse bez lajne i brnjica nije mi svejedno.neka više počnu kažnjavat ljude ako šeču pse bez brnjica i bez lajni jer djete svako je zaigrano i niti ne pomišlja da će ga pas ugrist,slažem se da je i stvar odgoja,moja mala neće sigurno navlačit psa al nikad neznam šta pas u tom trenutku misli,zato nosite te brnjice i lajne da se spriječi tragedija jer NITI JEDAN PAS NE VRIJEDI ŽIVOTA MALOG DJETETA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare