To je to što me zanima!

Lacoste od norveške policije tražila da Breiviku uzmu vestu

Pomahnitali ubojica Anders Breivik odlučio je za javna pojavljivanja nositi crveni Lacoste džemper. Francuskoj tvrtki to se ne sviđa te su uputili prosvjednu notu
Vidi originalni članak

Prilikom privođenja pomahnitali norveški ubojica Anders Breivik na sebi je imao crveni džemper marke Lacoste. Francuskom modnom brendu nije se nimalo svidjelo što je krvnik odjenuo baš njihovu majicu. Zbog toga su uputili prosvjedno pismo norveškoj policiji. U pismu zahtjevaju da Breiviku zaplijene sporni džemper kojeg je on odabrao za javna pojavljivanja. Glasnogovornik policije u Oslu kazao je kako iz Lacosta smatraju da takav čovjek može njihovoj tvrtki donijeti lošu reputaciju, piše Sun.

Krajem srpnja Breivik je na norveškom otočiću Utoya poubijao 69 ljudi, pretežno djece i tinejdžera. Još osam ljudi poginulo je u eksploziji bombe koju je Breivik aktivirao u centru Osla. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bipa 09.09.2011.

    apsurd al kontam da on vise ne nosi lakostu , sigurno ima neku uniformu

  • zmajodbosne 09.09.2011.

    koda je njih briga sto nosi njihovu majicu, nego ovim postupkom lacoste sebi pravi reklamu u cijelom svijetu. ipak stoka sitnog zuba ovo cita i upija. siguran sam da ce netko od ovih likova sto komentiraju kupit lacoste majicu sljedeci put kad ode u ducan jer ce ga nesto u podsvijesti na to natjerat, a nece se sjetit da je to ovaj clanak.

  • megan2006 09.09.2011.

    nek se javi mojoj mami ona je krojačica, promet joj je pao od kad kinezi posluju, nek se njoj jave ona bi ekskluzivno za dobre pare šila engleskim zatvorenivima, može po mjeri a može i serijski. plaćanje nije problem, prima sve službene valute

Komentiraj...
Vidi sve komentare