To je to što me zanima!

Lagali su da su se otrovali, a izdala ih je objava na 'Fejsu'...

Tri godine za redom britanski par posjećivao je isti hotel u Meksiku iz kojeg su svake godine otišli bez plaćanja. Lagali su kako su se otrovali hranom dok ih Facebook nije otkrio...
Vidi originalni članak

Craig i Lisa Boyd, britanski par koji je tvrdio kako su se otrovali u jednom hotelskom restoranu u Meksiku, zapravo su prevaranti. Izdale su ih njihove Facebook stranice na kojima su, iako su tvrdili da su se jako otrovali i ne mogu hodati, istovremeno objavljivali fotografije s planinarenja, ispijanja koktela i uživanja na jahti, prenosi Daily Mail

Ovo nije prvi put da je par pokušao prevariti isti hotel. Naime, 2015. godine u njemu su odsjeli tijekom svog medenog mjeseca - tad su prvi put navodno imali probavne tegobe uzrokovane trovanjem. No, bez obzira na to, vratili su se već iduće godine, kao i godinu iza. I na svakom dolasku u isti hotel "imali su iste smetnje". 

Za svaki put kad su se navodno otrovali im je hotel pokrio sve troškove odsjedanja. Na taj način sama putnička agencija i hotel ne dolaze na "loš glas" te ne troše iznimno visoke troškove parnica i odštete koju im može odrediti sud. 

Ovog puta, Boydovi nisu dobili parnicu. Njihove fotografije s Facebooka odale su odvjetnicima da im nakon hrane nije bilo ništa. 

Donedavno, hoteli i putničke agencije radije bi se nagodili s nezadovoljnim turistima, nego išli na sud. No, zbog porasta lažnih optužba čini se da su prisiljeni detaljno provjeriti optužbe o trovanju hranom. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • T4M 04.12.2017.

    Srećom se nikad nisam otrovao hranom u nekome hotelu, jer kakav sam baksuz, otkrili bi da sam se otrovao, onda bi me dobro namarisali, tužili za klevetu i sud bi me strpao u zatvor, kako me nije bilo samo sram otrovati se. Otprilike sam takve sreće otkad znam za sebe.

  • trpaj_sirotinju 04.12.2017.

    ovakvima bi ispostavio račun za čitavu hotelsku sezonu odsjedanja i noćenja

  • Prki60010 04.12.2017.

    Ovi mora da imaju Balkanske krvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare