To je to što me zanima!

Lalovac: Specijalan porezni tim bavit će se 'velikim ribama'

Osvrnuo se i na kritike Svjetske banke i kazao kako je ta institucija prije mjesec dana s Hrvatskom potpisala ugovor i dala 150 milijuna dolara za provedene reforme
Vidi originalni članak

Ministar financija Boris Lalovac u razgovoru za Dnevnik Nove TV najavio je tješnju suradnju s poreznicima iz Njemačke kako bi njihovi hrvatski kolege počeli raditi na sličan način. Lalovac je rekao kako će poreznici više biti u svojim uredima, a manje u poduzetničkim uredima i tvornicama jer je tamo ''mjesto poduzetnicima i radnicima''. 

Najavio je i specijalan tim koji će se baviti poreznim prijevarama i nesrazmjerima imovine. Istaknuo je kako se neće kažnjavati neznanje malog obrtnika i malog poduzetnika, već će se porezna uprava baviti ''velikim ribama''. 

Osvrnuo se i na kritike Svjetske banke i kazao kako je ta institucija prije mjesec dana s Hrvatskom potpisala ugovor i dala 150 milijuna dolara za provedene reforme. 

- Radi se o izjavi pojedinca koji napušta zemlju i ja mu samo želim svako dobro i sretan put - poručio je Lalovac. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • liliana 08.07.2014.

    Već smo čuli da smanjujete prez na velike plaće,bravo,ali povisite na one male.Kapitalizam je zlo.Netko je rekao:nije glad u svijetu zato što ne možemo nahraniti siromašne,već je glad zato što ne možemo nahraniti bogate.Nikad im dosta.

  • jozabroz 07.07.2014.

    druze lalovac,, a ja cujem da se spremate ti i tvoji,povecat place eliti,zapravo onima cija je placa cetiri puta veca od minimalca,znaci od 10000 nadalje..mozda si zato i dao ovaj interview..)))

  • ludom 07.07.2014.

    Kao i uvijek, bla, bla, bla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare