To je to što me zanima!

Sudar u Dubravi: 'Vikao je - zovite Hitnu, žena mi je trudna'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svjedoci su nam ispričali da su čuli škripanje guma, a potom nekoliko udaraca. Policija je izvijestila da je u prometnoj nesreći ozlijeđen jedan čovjek kojem se pruža liječnička pomoć u Petrovoj bolnici
Vidi originalni članak

Bio sam u svojoj sobi kad sam začuo škripanje guma i zatim dva ili tri jaka udarca. Odmah sam istrčao na balkon, kad ono - kaos, četiri automobila bilo je skršeno, a iz jednog se i dimilo, priča nam čitatelj koji je poslao snimke. 

- Netko je potom vikao da zovu Hitnu pomoć jer mu je žena trudna - kaže čitatelj koji je primijetio da se radi o mlađim ljudima koji su sudjelovali u nesreći. 

U nedjelju ujutro oko 10.30 sati u Dankovečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi sudarila su se četiri automobila, a od siline udarca jedan se zabio u obližnje drvo pored ceste.

POGLEDAJTE VIDEO: Lančani sudar u Dubravi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PU Zagrebačka potvrdila nam je da su u nesreći sudjelovala četiri automobila. Jedan čovjek je ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć u Petrovoj bolnici. 

Policijski očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • NikoTolic 21.10.2020.

    Kako može biti po propisu kad se sa snimke vidi da je puna linija što znči da je neko pretrčao preko pune linije. U Njemačkoj su stroge kazne i oduzimanje vozačke na duže vrijeme.

  • Irving 19.10.2020.

    U Dubravi je opća anarhija vlada bezakonje 24 sata. A poslije ponoći...to treba doživjeti. Sve do jutra je dernjava, tatini sinovi izlaze autima i svi oko placa, jer ne znaju kuda i kome pokazati kako oni voze i šta voze. Kauflandovo parkiralište nakon pola noći je prepuno podivljalih sa autima, škripa koćnica , glasna muzika sa juga bivše Juge, deranje. Stalno zovemo policiju, ali ih nikada nema. U tri nebodera živi oko 2 tisuće stanovnika koji nemaju mira po cijele noći, a nisu svi penzioneri. Savjet policiji. Probajte jedanput ili dvaput obići ova mjesta nakon ponoći. Zapišite one koji uporno prkose i nama i vama. I kaznite. Spasite nas, jer to je vaš zadatak. Ako to drugi počnu rješavati bit će problema za sve.

  • Aegon Targaryen ZD 19.10.2020.

    Nisam neki prometni stručnjak, ali ako ovaj plavi BMW nije kriv sam ću sebe udariti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare