To je to što me zanima!

Lansirali su putujuću trgovinu i na police stavili - muškarce

Francuska stranica za spajanje parova pronašla je novi način za spajanje mogućih partnera. Muškarci su u Parizu izloženi u velikim kutijama za igračke
Vidi originalni članak

Francuska stranica za spajanje parova pronašla je novi način za spajanje potencijalnih partnera koji bi mladim ženama trebao olakšati pronalazak savršenog muškarca u današnjem svijetu. 

Stranicu AdopteUnMec.com  otvorila je trgovinu u Parizu u kojoj su muškarci doslovno na policama. Putujuća trgovina idućih će deset dana biti otvorena u Parizu, nakon čega se seli u Bruxelles, Lausanne, Toulouse i Lyon. Slobodni muškarci izloženi su u velikim kutijama za igračke. 

Francuskinje su pohrlile u trgovinu vidjeti što im najbolje mogu ponuditi muški modeli. I dok im je jedan pokazivao svoje umijeće sviranja gitare, drugi je zahvaljujući svojim mišićima pozirao kao akcijska lutka. Stranica je postala jako popularna od osnivanja 2010. godine, pa se u prvoj godini rada na nju prijavilo čak 25 tisuća ljudi, piše Daily Mail.

Za žene je usluga besplatna, a stranica je opisana kao katalog prihvatljivih neženja. Muškarci koji se odluče napraviti profil otkrivaju određene informacije o sebi, a komunicirati smiju samo s onim ženama koje ih odaberu.  

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MajaMišić 12.09.2012.

    To je tvoje misljenje stoga ;) chll out

  • alcatel 12.09.2012.

    ja bi onog nakratko ošišanog!!ako može dostava danas! ;p

  • brus-li 12.09.2012.

    Nažalost danas je sve postalo roba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare