To je to što me zanima!

Laringolozi prestrašeni brzinom djelovanja ove formule

Gospodin Andrija Perić jedna je od stotina osoba koje su iskoristile ovu novu formulu koja omogućuje smanjiti šumove i druge suvišne zvukove u ušima u 30 dana1 ili čak osjetiti slobodu od simptoma nakon dužeg tretmana
Vidi originalni članak

Sastojci koji se nalaze u novoj formuli pomogli su reducirati šumove i druge suvišne zvukove tijekom 30-, 60- i 90-dnevnog tretmana osobama koje su je probale tijekom 16 različitih znanstvenih ispitivanja. Ti sastojci ne samo da djeluju brzo i učinkovito nego ne sadrže nikakvu kemiju, prirodni su i sigurni za zdravlje. U kontroliranim testovima na 2188 osoba ispitivači su potvrdili učinkovitost te formule.

Specijalisti iz Zagreba nikada ništa slično nisu vidjeli. 2188 pacijenata je nakon testiranja nove formule reduciralo monotone i umarajuće zvukove u ušima. Tajna djelovanja sastojaka formule otkrivena je tek nakon provođenja detaljnih ispitivanja u Sveučilišnoj bolnici Saint-Antoine u Parizu te u Neurološkoj Klinici u Kielu u Njemačkoj.

Receptura je stvorena na bazi jedinstvenog sastojka. Njegovo djelovanje je natprosječno i djeluje na više razina. Prema 16 međusobno neovisnih istraživanja, unesen u organizam pomaže pobijediti neugodne zvukove u ušima. A to može značiti kraj glavoboljama, umoru tijekom dana i lakše uspavljivanje.

Taj super-učinkovit sastojak je ekstrakt yin-hsinga – biljke iz Kine koja ima široku upotrebu zbog blagotvornog djelovanja na zdravlje. Yin-hsing sadrži prirodne flavonoidne glikozide tj. supstance odgovorne za brze rezutate u borbi protiv problema povezanih sa šumovima. U tom obliku ekstrakt je koncentriraniji, dakle djeluje skoro odmah nakon unošenja u organizam.

Nakon uzimanja odgovarajuće doze sastojaka koji se nalazi u formuli šumovi i drugi suvišni zvukovi postajali su sve manje problematični. Nakon prvih nekoliko tjedana korištenja istraživanja su utvrdila značajno smanjenje šumljenja a to je tek bio početak. U sljedećim se tjednima intenzitet zvukova smanjivao prosječno za 8 dB3. A kada se svakodnevno uzima sastojke ove formule, one dovode organizam u stanje stalne redukcije zvukova.

Formula je vrlo brzo postala popularna među osobama koje se žale na šumove i druge suvišne zvukove. Receptura je dobila fantastična mišljenja od strane ispitivača i pacijenata. Njezin glavni skladnik preporuča Komisija E – savjetodavno tijelo njemačkog Federalnog Instituta Lijekova i Medicinskih Preparata. Formula je prošla vrlo rigorozna ispitivanja i certificirana je. Dobiva pozitivna mišljenja od novih osoba koje su se riješile problema sa nepotrebnim zvukovima i šumovima.

Andrija Perić kaže:

„Uzeo sam formulu yin-hsing i nakon dva dana to odvratno pištanje je nestalo. Nisam promijenio svakodnevne navike a ti umarajući zvukovi postajali su sve tiši! Nestao je stres i problemi s koncentracijom. Smanjio sam šumove u manje od 60 dana. Vrlo sam zadovoljan!”

Kliknite ovdje kako biste provjerili novu formulu

 

 

 

 

 

Idi na 24sata