Obavijesti

News

Laringolozi prestrašeni brzinom djelovanja ove formule

Laringolozi prestrašeni brzinom djelovanja ove formule
10

Gospodin Andrija Perić jedna je od stotina osoba koje su iskoristile ovu novu formulu koja omogućuje smanjiti šumove i druge suvišne zvukove u ušima u 30 dana1 ili čak osjetiti slobodu od simptoma nakon dužeg tretmana

Sastojci koji se nalaze u novoj formuli pomogli su reducirati šumove i druge suvišne zvukove tijekom 30-, 60- i 90-dnevnog tretmana osobama koje su je probale tijekom 16 različitih znanstvenih ispitivanja. Ti sastojci ne samo da djeluju brzo i učinkovito nego ne sadrže nikakvu kemiju, prirodni su i sigurni za zdravlje. U kontroliranim testovima na 2188 osoba ispitivači su potvrdili učinkovitost te formule.

Specijalisti iz Zagreba nikada ništa slično nisu vidjeli. 2188 pacijenata je nakon testiranja nove formule reduciralo monotone i umarajuće zvukove u ušima. Tajna djelovanja sastojaka formule otkrivena je tek nakon provođenja detaljnih ispitivanja u Sveučilišnoj bolnici Saint-Antoine u Parizu te u Neurološkoj Klinici u Kielu u Njemačkoj.

Receptura je stvorena na bazi jedinstvenog sastojka. Njegovo djelovanje je natprosječno i djeluje na više razina. Prema 16 međusobno neovisnih istraživanja, unesen u organizam pomaže pobijediti neugodne zvukove u ušima. A to može značiti kraj glavoboljama, umoru tijekom dana i lakše uspavljivanje.

Taj super-učinkovit sastojak je ekstrakt yin-hsinga – biljke iz Kine koja ima široku upotrebu zbog blagotvornog djelovanja na zdravlje. Yin-hsing sadrži prirodne flavonoidne glikozide tj. supstance odgovorne za brze rezutate u borbi protiv problema povezanih sa šumovima. U tom obliku ekstrakt je koncentriraniji, dakle djeluje skoro odmah nakon unošenja u organizam.

Nakon uzimanja odgovarajuće doze sastojaka koji se nalazi u formuli šumovi i drugi suvišni zvukovi postajali su sve manje problematični. Nakon prvih nekoliko tjedana korištenja istraživanja su utvrdila značajno smanjenje šumljenja a to je tek bio početak. U sljedećim se tjednima intenzitet zvukova smanjivao prosječno za 8 dB3. A kada se svakodnevno uzima sastojke ove formule, one dovode organizam u stanje stalne redukcije zvukova.

Formula je vrlo brzo postala popularna među osobama koje se žale na šumove i druge suvišne zvukove. Receptura je dobila fantastična mišljenja od strane ispitivača i pacijenata. Njezin glavni skladnik preporuča Komisija E – savjetodavno tijelo njemačkog Federalnog Instituta Lijekova i Medicinskih Preparata. Formula je prošla vrlo rigorozna ispitivanja i certificirana je. Dobiva pozitivna mišljenja od novih osoba koje su se riješile problema sa nepotrebnim zvukovima i šumovima.

Andrija Perić kaže:

„Uzeo sam formulu yin-hsing i nakon dva dana to odvratno pištanje je nestalo. Nisam promijenio svakodnevne navike a ti umarajući zvukovi postajali su sve tiši! Nestao je stres i problemi s koncentracijom. Smanjio sam šumove u manje od 60 dana. Vrlo sam zadovoljan!”

Kliknite ovdje kako biste provjerili novu formulu

 

 

 

 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Milanović sazvao Sabor, sutra će dati mandat Plenkoviću
IZBORI 2024.

Milanović sazvao Sabor, sutra će dati mandat Plenkoviću

Andrej Plenković objavio je kako su u četvrtak sakupili potrebnih 76 potpisa za formiranje nove Vlade

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece
Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku