To je to što me zanima!

Latvija: Ubio je muškarca u kinu jer je preglasno jeo kokice

Mladić i muškarac su se posvađali tijekom projekcije filma 'Crni labud' nakon čega je mladić upucao muškarca. Svađali su se jer je muškarac preglasno jeo kokice
Vidi originalni članak

Latvijska policija je uhitila mladića (27) zbog sumnji da je u kinu u Rigi ubio muškarca (42). Navodno su se prvo posvađali tijekom prikazivanja filma 'Crni labud' u kinu Forum, nakon čega je mladić izvukao pištolj i upucao muškarca. Ljudi iz publike su u pomoć pozvali policiju i hitnu pomoć, piše The Guardian. Muškarac je kasnije od ozljeda preminuo. 

Mladić koji je pucao navodno je završio pravni fakultet, a išao je u policijsku školu. Muškarca je ubio jer mu je strašno smetala buka dok je ovaj jeo kokice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • neprimjetni 22.02.2011.

    Daj zadržite svoje glupe komentare za sebe! Zamislite da vam je ubio oca ili neku blisku osobu zbog tako glupog razloga.

  • PUNISHER1007_1 22.02.2011.

    u ovom slučaju podržavam ubojicu. neka to bude lekcija svim onim ..... koji pričaju glasno, komentiraju svaku scenu, ne isključuju mobitel za vrijeme proekcije( stavi ga na prokleti mute), i mljackaju,šuškaju. pogledaj film i začep!! gdje mi je pištolj!!!!!???? :)

  • axlica 21.02.2011.

    moram priznati da shvaćam ubojicu. znam kako je to kad netko ne može zatvorit usta dok žvače, a sjedi kraj/iza tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare