To je to što me zanima!

Lažirala bolest sina (8) da bi živjela od novca bogatih

Potrošila milijun kuna donacija: Poremećena majka tvrdila je da joj sin boluje od cerebralne paralize, celijakije i bolesti grla. Sve je bila laž
Vidi originalni članak

Zla majka iz Britanije u šest godina podvrgnula je svog sina (8) nizu nepotrebnih operacija kako bi izvukla novac od bogatih donatora. 'Zaradila' je više od milijun kuna (130.000 funti) i novac trošila na putovanja i uređenje doma, piše Daily Mail. Majka se predstavljala kao medicinska sestra i tvrdila je da dječak ima cerebralnu paralizu, cističnu fibrozu te da je alergičan na pšenicu te sve druge glutenske proizvode.  Nagovorila je liječnike da operiraju dječaka i ugrade mu cijev u želudac kojom je mogao primati tekuću hranu. Čak je liječnicima podvaljivala lažne nalaze krvi. Dječak je konstantno bio u invalidskim kolicima ili u krevetu spojen na cijev za hranu, čim su mediji bili u blizini.
Policija je posumnjala da se događa nešto čudno i pretražila njihovu kuću. Našli su snimku dječaka kako trči na plaži bez ikakvih pomagala. Oduzeli su joj dječaka koji sad može jesti hamburgere, čips i svu drugu hranu koju ranije 'nije smio'. 
Prevarila je i britansku kraljevsku obitelj te nagovorila Camilu Parker Bowles da joj pomogne. Često je nastupala na televiziji tražeći novčanu pomoć. Otac dječaka rastavio se od zle majke, ali navodno nije znao ništa o prevari. Sud tvrdi da majka ne može dobiti zatvorsku kaznu veću od tri godine i tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • keksenija 18.10.2009.

    kuja

  • ljubicasta20 17.10.2009.

    podvalila lažne nalaze stručnjacima i specijalistima?hahahaha

  • zvrk22 17.10.2009.

    Btw.ne kaže se MunČhauzen ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare