To je to što me zanima!

Lažirao otmicu zbog djevojke; Policija: On je kompletni idiot!

Mladić iz New Yorka toliko je loše izveo vlastitu otmicu da su ga i policajci proglasili kretenom. Ruke je zalijepio ljepljivom vrpcom, ali mu je rola ostala na ruci
Vidi originalni članak

Rahmell Pettway iz New Yorka dva je tjedna lažirao svoju otmicu, a zbog loše izvedbe čak su ga i policijski službenici prozvali kretenom. Odlučio je izmisliti otmicu jer nije znao kako drugačije svojoj djevojci objasniti zašto ga dva tjedna nije bilo kod kuće. 

Njega je u četvrtak ujutro pronašao jedan prolaznik. Ruke i usta zalijepio je ljepljivom trakom, a policajci su odmah posumnjali u njegovu priču jer mu je rola trake visila sa zapešća. 

Policiji je prvo rekao da ne zna kako je završio zavezan, a onda je promijenio priču i rekao da su ga otela dva muškarca u svijetlo plavom kombiju 19. veljače, a riješili su ga se dva tjedna kasnije. Dužnosnicima ja priča odmah bila 'šuplja', a on je kasnije priznao da je sve izmislio. 

Ne zna se čim se bavio tijekom 'nestanka'. Inače, 36-godišnjak je ranije uhićen već 14 puta, a najčešće zbog napada, pljačke i korištenja marihuane, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • jožina 07.03.2013.

    ako su ga policajci i to američki prokužili, onda je stvarno loš...

  • ivanfilip 05.03.2013.

    Sad bude zvijezda slijedećeg nastavka "Glup.,gluplji"!! Nije lako imati takvu curu!!

  • ŽeljkoDružinec 05.03.2013.

    Kak ga tek sad bude sredila!Mulec blesavi sad buš od male vidjel kak se koze briju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare