To je to što me zanima!

Lažna dojava: Policija dva sata tražila bombu u Eurocentru

Zagrebačka policija oko 13.30 sati zaprimila je dojavu eksplozivnom sredstvu u Eurocentru nakon čega je policija više od dva sata pretraživala zgradu uz pomoć pasa tragača
Vidi originalni članak

Ovo je treća dojava o bombi u zadnje dvije godine. Mi koji radimo ovdje u Eurocentru u Miramarskoj 22 već smo naučili i nije bilo panike. Policajci su evakuirali cijelu zgradu na malo više od dva sata, a potom smo se vratili unutra - objasnio je čitatelj kako je izgledala akcija provjere dojave o eksplozivnom sredstvu u zgradi Eurocentru u Zagrebu.

Zagrebačka policija potvrdila je kako su dojavu o eksplozivnom sredstvu u poslovnoj zgradi Eurocenter dobili oko 13.30 sati, a malo iza 16 sati utvrdili su kako se ne radi o eksplozivnoj napravi.

 -Isprva su došla dva policijska auta, zatim još četiri-pet vozila te inspektori s psima. Prvo su razgovarali sa zaštitarima, a zatim kroz dva sata pročešljali svaki kutak zgrade. Znali smo cijeli proces, već smo to prošli. Nastavljamo normalno raditi - zaključio je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ligma Pennys 02.09.2020.

    to vam je ona priča...dječak lagao da je došao vuk, a kad je stvarno došao nitko nije vjerovao pa je bilo sranje, tako će i ovo, kad stvarno bude onda će vjerojatno policija negdje po kafićima piti kavu

  • Bill Gates 02.09.2020.

    oce bit sad nova karantena zbog bombi

  • Čobo 02.09.2020.

    Dobar nacin za produljiti pauzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare