To je to što me zanima!

Lažni dimnjačari u župama 'zaradili' više od 12.000 kn

Dva lažna dimnjačara su u sedam župnih ureda na području Karlovca čistili dimnjake, izdavali lažne račune i zaradili oko 12.000 kuna
Vidi originalni članak

Dvojica lažnih dimnjačara su u sedam župnih ureda na području Karlovca i Ribnika čistili dimnjake, izdavali lažne ateste i račune na kojima su naplatili i zaradili oko 12.000 kuna. Radi se o jednom hrvatskom i jednom bosanskom državljaninu. Oni su se u srpnju i kolovozu svećenicima predstavljali kao ovlašteni dimnjačari. Iako za navedena područja nisu imali dodijeljenu koncesiju za pružanje dimnjačarskih usluga, obavljali su preglede i čišćenje instalacijskih grijanja te izdavali stručne nalaze.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_2666 13.10.2009.

    Pa jesu li to dvoje očistili dimnjake? Jesu! I što sad? Je trebalo čekati koncesionara da se \"smiluje\" i da ih očisti kad zima već prođe? Uzmu oni sebi poslove i strpaju si lovu u džep, a onda za radit, ako stignu dobro, ako ne, nikom ništa. A kad se desi neko s*anje od požara, onda nisu odgovorni nikome. Još nisam čuo da je netko otišao u zatvor ili platio odštetu zbog požara koji je izazvan neispravnim dimnjakom, a trebalo bi, krajnje je vrijeme. Dok su takva \"pravila igre\" na snazi, neka ovih dvoje, sam dragi Bog ih je poslao; dobro Crkvi, ne strahuju za nadolazeću zimu, a dobro i njima, nešto su ipak zaradili.

  • englez 13.10.2009.

    Kriv je sustav koji dopušta da se takve stvari dešavaju!!!!!!!

  • bina10 13.10.2009.

    treba te \"dimljačare\" propustiti naglavačke kroz dimljake tih prevarenih ukućana

Komentiraj...
Vidi sve komentare