To je to što me zanima!

Lažni inkasator od starica je uzimao novac za struju

Lažni inkasator od starica, koje većinom žive same na području Virovitice, uzimao je 350 kuna. Plašio ih je da će im u protivnom isključiti struju
Vidi originalni članak

Muškarac koji se predstavlja kao inkasator HEP-a, posljednjih je dana na području Virovitičko-podravske županije opljačkao dvije starice, a sumnja se da ih je vjerojatno više. Lažni inkasator za poskupljenje struje i usklađivanja brojila traži 350 kuna.
- Bako, došlo je poskupljenje, a ja sam iz 'Elektroslavonije', pa morate dati razliku od 350 kuna - rekao je prevarant baki Ani i zaprijetio joj da će, ako ne plati 347 kuna, isključiti struju.
 - Bole me noge, pa sam pomislila, ako se mora, bolje da platim odmah. Rekao mi je da sada više ne moram plaćati struju, a onda je otišao - kaže Ana Tomljanović koja sama živi od skromne mirovine u kućici u Slatini. Drski prevarant je na isti način i jednoj starici u Pitomači uzeo 350 kuna.

STARICI PRODALI TLAKOMJER I MASAŽER ZA 3000 KN
Na području Virovitice staricu J.B. (82) su prevarili za čak 3000 kuna. Njoj su na vrata, 2. veljače, oko podne,  pokucale dvije mlađe žene.
- Doktorica s dijalize šalje vam aparat za masažu i tlakomjer, a to trebate platiti 3000 kuna - rekle su žene starici koja je lažnim medicinskim sestrama, jer je pacijent Odjela za dijalizu u Virovitici, dala traženi novac. Policija kaže da su na tragu prevarantima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare