To je to što me zanima!

Vatikan: Lažni biskup htio se ušuljati na sastanak kardinala

Talijan je novinarima rekao kako se zove Basilius te da je pripadnik nepostojeće 'Talijanske pravoslavne crkve'. Razgovarao je sa ostalim svećenicima i kardinalima
Vidi originalni članak

Švicarska garda u ponedjeljak je izvela iz dvorane u Vatikanu muškarca koji se odjeven u svećeničku halju pokušao ušuljati na sastanak kardinala, javlja AFP. Sastanak nije bio predviđen za javnost. 

Talijan Ralph Napierski je novinarima rekao kako se zove Basilius te da je pripadnik nepostojeće 'Talijanske pravoslavne crkve'. Prije nego su ga otkrili lažni 'biskup' se rukovao i razgovarao sa svećenicima i kardinalima koji su došli na sastanak na kojem su raspravljali o nadolazećim konklavama za izbor novog pape. Nosio je ljubičasti pojas sličan onima kakve nose visoki katolički dužnosnici. 

'Basilius' je novinarima rekao kako smatra da su katolički biskupi napravili pogrešku kada su selili svećenike optužene za pedofiliju iz jedne u drugu župu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • TinaPxa 05.03.2013.

    Dear Editors, Regarding your article about the Scandal in the Vatican where Bishop Ralph Napierski and Cardinal Sebiastiana have been involved, I would like to inform you that Bishop Ralph Napierski just released an official press release about this topic. "Conclavebuster" Bishop Ralph Napierski The Vatican Scandal that never happened - Truth revealed at: http://conclavebuster.corpusdei.de

  • walter wolf 05.03.2013.

    jel to neki "naš" iz ADZeja?

  • X MAN 05.03.2013.

    haha koja legenda,ma pazi mu šeširića haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare