To je to što me zanima!

Lažno se predstavio putem društvenih mreža, dogovorio susret pa silovao poznanicu?

Nakon prvog ispitivanja okrivljenika, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu je, izdao nalog pritvorskom nadzorniku Policijske uprave splitsko-dalmatinske da se uhićenik pusti na slobodu...
Vidi originalni članak

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo otvorilo je istragu protiv 28-godišnjaka zbog sumnje da je prije par dana silovao poznanicu.

Prema onome što su priopćili, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 28-godišnjak putem profila na jednoj društvenoj mreži stupio u kontakt sa, od ranije mu poznatom 37-godišnjakinjom, lažno se predstavljajući te ju na prijevaran način nagovorio da se nađu idući dan u poslijepodnevnim satima u jednom mjestu. Sumnjiči se da ju je potom dovezao do svoje kuće i uz prijetnju počinio seksualni delikt.

Nakon prvog ispitivanja okrivljenika, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu je, izdao nalog pritvorskom nadzorniku Policijske uprave splitsko-dalmatinske da se uhićenik pusti na slobodu s obzirom da se nisu ispunili zakonom propisani uvjeti za određivanje istražnog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mikanin 22.11.2020.

    Ko je koga silovao

  • Usora1 18.11.2020.

    cudno, nasli se na "jednom mjestu" gdje vjerojatno nije bilo zive duse pa ju je "otra" doma. bice da je gospodja dogovorila radnju samo se pojavio neocekivani lik, poznanik....

  • verna 18.11.2020.

    Pišete bedastoče, ova mu bila mentorica..

Komentiraj...
Vidi sve komentare