To je to što me zanima!

Legiji su u zatvorskoj ćeliji u Beogradu našli pištolj?

Milorad Ulemek Legija među knjigama je navodno držao i pištolj. Iznenada su mu pretresli ćeliju, no nadležni organi navodno ne znaju za incident
Vidi originalni članak

Milorad Ulemek Legija, bivši zapovjednik Jedinice za specijalne operacije, u svojoj samici u centralnom zatvoru u Beogradu, među brojnim knjigama držao je, navodno i pištolj. Srpski Kurir piše kako je 30 ljudi koji su obavljali izvanredni pretres ćelija u četvrtak  vidjelo oružje.
- Međutim, sumnja se da informacija o tome nije otišla izvan zidina Centralnog zatvora, odnosno da Uprava o ovom incidentu nije obavijestila nadležne. U trnutku pretresa, Legija je bio u ćeliji i bio je uznemiren - kaže dobro obaviješteni izvor lista dodajući kako je sve snimila i nadzorna kamera no nadležni organi nisu vidjeli ni snimku. Tri dana kasnije osuđeniku za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića, je pozlilo.
- Legija je dan kasnije satima po ćeliji gurao stolicu, što je radio samo saznavši da mediji pišu kako će ga supruga napustiti - kaže izvor.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mika_h 15.02.2009.

    Ma ne, nece te zena napustiti. Cekat ce te 40 godina pa cete opet sretno zivjeti jos godinu-dvije. Idiot.

  • dozvati1 15.02.2009.

    N A V O D N O

  • dozvati1 15.02.2009.

    što volim demokraciju i njene izraze ,a posebno NAVODNO,sad si odaberem i protumačim kako mi odgovara,možda je imao ,a možda nije -bitno da se piše

Komentiraj...
Vidi sve komentare