To je to što me zanima!

Leo Messi je bio u Međugorju? 'Došao je i bio je moj gost...'

Vidjelac Dragičević nije htio davati detalje o dolasku najboljeg nogometaša svijeta pa se ne zna kad je došao, koliko i gdje je bio, ali je potvrdio da je ugostio Messija
Vidi originalni članak

Messi je bio u Međugorju i bio je moj gost, rekao je vidjelac Ivan Dragičević za Dnevni list.

Dragičević nije htio davati detalje o dolasku najboljeg nogometaša svijeta pa se ne zna kad je došao, koliko i gdje je bio. Navodno je trebao sletjeti u  Zračnu luku Dubrovnik, a od tamo automobilom otići do Međugorja.

Igrača Barcelone su mnogi očekivali, ali uspio je izvesti sve u tajnosti, ako je vjerovati Dragičeviću. Zna se da je u subotu poslijepodne bio na treningu kluba. 

Argentinac je veliki vjernik pa nije nemoguće da je došao u vjersko mjesto koje su posljednje vrijeme posjetili Roberto Mancini, trener Manchester Citya, golman Juventusa Gianluigi Buffon, zvijezda Giantsa David Diehl...

Idi na 24sata

Komentari 108

  • RandyHonda 10.10.2013.

    da i kod mene je došo cijeli fc juventus klub pa se ne hhvalim :D

  • gorski1 24.07.2012.

    bio je i kod mene noc prije , nakrkali smo se sljive da je leo jedva hoda , pa smo drugi dan skupa posli do fratara u medjugorje na ispovid , al ni jedan nas nije htio ispovidat jer smo previse bazdili na sljivu , tako da smo zavrsili u birtiji da operemo usta sa dobrom starom mostarskom zilavkom i opet u komu, vjerujete li vi i u ovu moju pricu ha ?

  • Lovro Franic 24.07.2012.

    Ja sam ga vidio kako jede cevape uz to je pojeo koji burek sa jogurtom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare