To je to što me zanima!

Leoni neće platiti liječenje, roditelje zovu na razgovor

HZZO nije htio platiti liječenje u Njemačkoj Leoni Zajšek (2) koja boluje od rijetkog oblika leukemije. Leonine roditelje su ipak pozvali na razgovor
Vidi originalni članak

HZZO nije htio platiti liječenje u Njemačkoj Leoni Zajšek (2) koja boluje od rijetkog oblika leukemije. Leonine roditelje su ipak pozvali na razgovor. 
- Vjerojatno žele razgovarati o liječenju kod nas, no dosad u Hrvatskoj nikog nisu liječili od te bolesti - kaže majka Daniela. Roditelji misle da bi Leona u Freiburgu imala veće šanse za oporavak. Treba im 1,5 milijuna kuna. Može im se pomoći uplatom na račun u Zabi 2360000-3114646637.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MpH 02.06.2009.

    Čemu se plaćamo HZZO? SVATKO tko je zaposlen SVAKI mjesec daje doprinose za tu \"pijavicu\" i još k tome za SVAKI posjet liječniku plaća se participacija, uputnice, lijekovi, recepti itd. I onda imaju obraza reći da im je 1,5 milja puno za život jednog djeteta?!

  • clara 02.06.2009.

    Slažem se sa svim komentarima dosad...ovo je strašno i sramotno...a izbori su nam tek prošli...Sanaderu, uzeo si nam sve sa svojim ministrima, daj nam priliku za zdravlje...zanima me gdje bi ministar zdravstva liječio svoje dijete da se , ne daj Bože, razboli...sram Vas bilo...a Leoni će pomoći dobri ljudi kao i u dosadašnjim akcijama...@orca...svaka ti čast...

  • dea21 02.06.2009.

    Di su novci od prodaje BMW-a??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare