To je to što me zanima!

Lesar neće koalirati sa HDZ-om ni sa Kukuriku nakon izbora

Svoj ćemo program i ideje sami "progurati" u Saboru, najavljuje predsjednik stranke Dragutin Lesar. Dodaje kako na izborima očekuju barem 10 mandata
Vidi originalni članak

Nakon izbora nećemo koalirati ni s HDZ-om, za to nemamo predispozicije jer nemamo ogranak osnovan u Remetincu, ali niti s Kukuriku koalicijom. Posebno ne nakon nedavne izjave Radimira Čačića, koji je rekao da će nakon izbora u pomoć pozvati manjinske zastupnike. Svoj ćemo program i ideje sami "progurati" u Saboru. Naime, na izborima očekujemo osvajanje 10 mandata, u svakoj izbornoj jedinici po jedan mandat, stoga smatramo da ćemo biti politička alternativa koja će imati svoju snagu, kazao je Dragutin Lesar, prvi čovjek Hrvatskih laburista – stranke rada, na predizbornom skupu održanom u petak na karlovačkoj gradskoj tržnici.

Dodao je da će kobne rezove za državu prvi napraviti sami građani – glasači koji će o sudbini Hrvatske odlučiti na izborima i to tako, smatra Lesar, što će odabrati onu političku opciju koja će napokon zastupati interese građana.

– Rezultati anketa daju nam dobar vjetar u leđa. I oni potvrđuju da su građani prepoznali da smo politička alternativa koja je sposobna preuzeti odgovornost za provedbu ustavne pravednosti koje sada u Hrvatskoj nema – dodao je Lesar.

Građane su pozvali da glasuju za listu broj 16 i Nikola Vuljanić i Snježana Kirinić, karlovačke snage na listi Hrvatskih laburista za 7. izbornu jedinicu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dren_1 26.11.2011.

    Gospodine Lesar,zar nije preveliki zalogaj za laburiste?Vas znam saka Vam čast ali nemogu glasati za Vas to bi dalo veču šansu HDZ-u.To nesmijemo dopustit.Složi čete se samnom Da je SDP povoljniji za dijalog.Želim da osvojite vlast ali zasad nemate šanse.

  • ivika111 25.11.2011.

    Lesar je ok... ali ja neću glasati za njega jer u protivnom opet će pobjediti HDZ.. glasovi će se raspršiti a HDZ-ovac je uvijek HDZ-ovac + dijaspora + romi i evo vam opet HDZ na vlasti... zato ću svoj glas dati Kukuriku koaliciji !

  • user_35827 25.11.2011.

    podržavam, mada sam još na vagi, znam samo da neču za hdz, ali nisam još siguran za kog ču, dajte malo programa kaj če bit veliki vam je plus kaj nečete koalirat s OVIM STARIMA al možete koalirat s braniteljima ( ne ovi,ma kaj podržavaju ROSFRAJNU ) ovim pravima kaj su i po zatvorima (GOTOVINOM) i osvojičete sigurno bar 99mandata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare